Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağır bir durumu olmayabilir ama olmayacak anlamınada gelmez.Bence dediğim gibi sen en güzeli al makineyi iyi bir servise götür bu motordan anlayan arka selenin altındaki arıza belirleme kablolarından arıza kodunu belirlerler ve motorun ne olduğu neden hata verdiği anlaşılır.Çok ufak bir arızada olabilir büyük masraflı birşeyde çıkabilir.3-4 AY önce bu arıza benmde başıma geldi önceden söylediğim gibi hava filtresinin altında ısı sensörü var o görevini yapmadığı zaman beyini yanıltıyo ve hata veriyo çok büyük bir problem değil o parçayı değiştirtip sorunumu çözdürdüm.Parça 30 tl civarı birşey.Benim arıza bu parça nedenli bir arızaydı ve giderildi.Sana tavsiyem ustan değilde servise götürmek ve arıza tespiti yaptırtmak.İnşallah sorunsuz bir makineye sahip olursun.
sende hata kodu hava filtresimi göstermişti? öncedende dedigim gibi servislerle fazla muhattab olmak istemiyorum giden daha kötü alıyor geriye özellikle izmirde.heralde sendeki arızayla aynı durum bu ,FI yazısı 2-3 dk da bir belirip kayboluyomuydu sendede?ustamın kışın geç çalışabilir dedigi bu ısı sensörüyle ilgili belkide.