- Konu Yazar
Geçen hafta stopların yanmadığını kornamın çalışmadığını ( sigorta atmış) farkettim. Elektrik arızası olduğu belli ben de fazla kurcalamadım hemen " YETKİLİ " servise götürdüm. Söyle bir kurcaladı, " arka stopu kuyruğa bağlayan vidalar kırılmış, duy bozulmuş kısa devre yapıyor aaaabi" dedi. Ne yapalım, canı sağolsun motorumun ne de olsa iki basit parça. Hadin sipariş edelim !! . Cevap KLASİK YAMAHA CEVABI " PARÇA YOK 50-60 GÜNDE GELİR" Oldu canım bende beklerim. İnternetten siparişi verdim başladım beklemeye haftaya gelecek inşallah. Ama bu arada stopsuz frem lambasız da gezilmez ki. Utanarak da olsa motoruma pilli bisiklet stopu takmak zorunda kaldım. Bunu Yamaha'nın yanına bırakmayacağım, sanayi bakanlığına yazdığım şikayet dilekçesini bugün iadeli taahhütlü posta ile gönderdim . Siz de öyle yapın, her şikayette ceza ödeyecekler, yamahanın bize yaptığı parça eziyetini yanlarına bırakmayalım arkadaşlar. Parça bulamayan herkesi Yamaha Türkiye'yi bakanlığa şikayet etmeye çağırıyorum. Türkiyede sattığı bütün modellerin parçasını stoğunda bulundurmak ZORUNDA, bu ülkede iş yapıyorsa bu ülkenin kurallarına uyacak.
Son düzenleme: