Parça Bulamayan Zavallı Bir Yamaha Sahibiyim Ben

başlık sahibi arkadaşım durumun yedek parça bakımından zor ama arızan çok zor birşey değil.
başka bir duy takıp lambayı halledersin olmadı duyun arkasını söküp lambaya lehim yapıp bant ile sarıp duya sıkıştırabilirsin civataları da en kötü tornacı çağırıp çıkarttırabilirsin ve o civataları civatacı denen yerde kolay bulur yerine takarsın. yazdıklarım kesinlikle orjinallani alıp takacak kadar zahmetsiz olmayacak biraz uğraştıracak ama sinir stressin de azalacaktır.
umarım yamaha biran önce kendine çekidüzen verir

Aklında bulunsun polsi buna ceza yazabilir. Çünkü araç arkasına her ne olura olsun kırmızı ışık takmak yasaktır. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------

"Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş" derdi annem.

Bu durumda YAŞASIN Z-MOTO :) (En azından 20 Euro verince 3 günde elinde oluyor)

Arkadaşlar ; Bana arızayı nasıl gidereceğimi tavsiye eden yorumlar yazmayın. Ben de bilirim iki lehim ve telle tutturmayı, ama neden razı olayım böyle bir şeye. 10 küsür milyarlık motora biniyorum 3 kuruşluk parçası yok, benim isyanım buna. Yoksa alırdım ucuz birşey her tarafını telle tutturur binerdim değil mi?

Son düzenleme:
ah yamaha ah savaş kayan ın açtığı başlıkta da yazdım yemin ediyorum yetkili servis önünde yakacağım bu motoru

Arkadaşlar ; Bana arızayı nasıl gidereceğimi tavsiye eden yorumlar yazmayın. Ben de bilirim iki lehim ve telle tutturmayı, ama neden razı olayım böyle bir şeye. 10 küsür milyarlık motora biniyorum 3 kuruşluk parçası yok, benim isyanım buna. Yoksa alırdım ucuz birşey her tarafını telle tutturur binerdim değil mi?

isyanınızı anlıyorum haklısınız da ama ne yazalım peki :) vah vah tüh tüh mü ? en gerçekçi çözümü yazdım hem işinizi sağlam şekilde görecek şekilde. kendi işini kendi göremeyen motorcu mu olur hiç :p

valla bir motora on bin küsur tl veriyorsam elime anahtar tornivida kirli bezi bile almam.. madem bunları alıcam gider on bin küsura onu almam iki üçe çin malı alırım en azından çin malı iki üçe ancak bu kadar olur der kendimi avuturum..

bende silverwing vardı o kadar kullandım 20 bin km elime bir kere bırak tornavida anahtar yağ bezi bile almadım.. bir kere far müşürü arızalandı istanbulda yokdu adamlar kayserideki bayiden kargo ettirip 2 günde takdılar.. bir tonda özür dilemişlerdi kusura bakmayın falan demişlerdi..

bunun çini japonu italyanı olmaz bu marka ahlakıyla ilgili bir şey.. gidersin çin alırsın zırt pırt arıza verir ama marka senin arkandadır sana sorun çıkartmadan tüm parçaları değiştirir motorları iyi olmasada yapdıkları müşteri memnuyeti sayesinde o markayı güvenilir kılar satışlarınıda artırır böyle markalar var neticede..

küçük hacimli motorların yedek parçalarını firmalar fason olarak çin taywan ya da hindistana ürettiriyor. Bu motorlardan fazlaca olduğu için hem orijinali(!) hem de yan sanayisi piyasada bolca mevcut. Lakin büyük hacimli motorlarda böyle birşey yok.

Şahzen bne kurubuzun yerinde olsaydım oraya başka bir duy uydururdum bekleyene kadar kelle koltukta yusuf artçı şekilde dolaşmazdım :)

F54

ah yamaha ah savaş kayan ın açtığı başlıkta da yazdım yemin ediyorum yetkili servis önünde yakacağım bu motoru

arkadaş orada yakma böyle büyük bi meydanda yak fakat kameraya çek sonra tv lere yolla birkaç kanal haberlerde yayınlar onlar rezil olur oda onlara kapak olur bence

arkadaş orada yakma böyle büyük bi meydanda yak fakat kameraya çek sonra tv lere yolla birkaç kanal haberlerde yayınlar onlar rezil olur oda onlara kapak olur bence

Kendi motorunu yakar mısında sen, başkasına yer öneriyorsun :queen:

diğer markalar da farklı değil ki. üst fren merkezi istedim ellerinde yok hemde cbf 150 nin . izmirde tek satıcı tek servis var. düşünün o kadar büyük ve yeterliki ikinci bayilik açılmıyor. cbf in ellerinde km teli yok..
bizim mahalledeki tamirciye gitsem elinde olmasa da bişiler uydurur geçici çözüm üretirdi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Tebrik ederim. Duyarlı davranıp gerekli yerlere dilekçenizi göndermişsiniz.
Dediğiniz gibi Ülkemizde Yamaha motorları satıp'da parayı alana kadar iyi sonrasında servis ve hizmet vermezse olmaz.
Her ne kadar yamahanın hemen hemen tüm modelleri hoşumada gitse ilk öncelik olarak benim için satış sonrası hizmetdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar