Akşam akşam hazır elim değimişken motora bir şeyler daha yapsam diyordum, geçenlerde tchibo'dan aldığım solar güçlü ve kablosuz özelliği olan bisiklet bilgisayarının boşta olduğu gözüme çarptı. Saat hem ucuz hemde bir çok güzel öcelliği var, en güzeli ise bakım aralığı hatırlatması fonksiyonu , termometresi falan olması. Tabi bu sayacın doğru göstermesi için lastik çevresinin kaç mm olduğunu bilmem gerekiyordu. Güzel bir doküman buldum , topluca çoğu motorsiklet lastik ebatının yuvarlanma çevrelerini veriyor. Orjinal ebatı dışında lastik takmak isteyecekler için de faydalı olabilir. Bu gün zincirimi de güzelce ayarladım. Şimdi buji değiştirmem gerekiyor, belki de ayna da alırım. Geçenlerde maltepe köprüsünün altından kırmızı bir cbf geçiyordu, koso aynaları vardı. Sanıyorum AydoganX 'in motoruydu.
http://www.motogadget.de/de/download/briefe/abrollumfang_01.pdf
Abi bu dijital gösterge olayını uygulayabilirsen bende talip olabilirim.
Hani max hız, ortalama hız, gidilen süre vs. gibi bilgileri gösteriyorsa harika olur.
Bir ara heveslenmiştim ama bir sitede görmüştüm sanırım jantı delip mıknatıs gibi birşey takıyorlardı. Sırf bu janta zarar verme meselesi yüzünden vazgeçmiştim.
Ankara'da koso aynalı olan başka kırmızı cbf150 varmıdır bilmiyorum, ama geçen gün trafikte bir cruiser motorda benim aynaların aynısından görmüştüm.
Kırmızıda yanına yaklaşıp "Birader nerden ve kaça aldın aynaları" diyecektim ama yanaşana kadar kavşağa geldik ve farklı yönlere döndük.
Maltepe köprüsünün oradaki ben olabilirim