Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
- #11,941
Herkese selamlar..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.
Kymco agility ya da beverly250 tam aradığın lastik ebatlarına sahip.... Daha ekonomik diyorsan hd200 ve asyanın 150 lik scoterları da var aynı lastik ebatlarında.... :cat::cat:tesekkürler forrap hosbulduk
üstüme aldım cünkü bende aranızda yeniyim
bu arada benim bisan pasifik 150 tamirde en yakın zamanda eqer toplantı qeziniz varsa bende katılmak istiyorum sırf bunlar icin bakıma verdim motoru
ha bide aklıma gelmisken ben otomotik vites kullanıyorum motoru siz daa i bilirsiniz manuel herzaman iidir ama ben alısmısım bi kere bana tawsiye edebileceginiz otomatik vites scooter tarzı motor varmı hani bisandan daga saglam ve kaliteli olabilir
cünkü bisanın lastikleri ufak ve mıcırlı yollarda kayma riski cok fazla
scotter tarzi lastik boyutu daha yüksek olan bulabilirmiyim acaba
umarım anlatmak istedigimi dogru dile getirmisimdir
Aman dikkat..Çok çarpırtırttırma elini.... :queen::queen::queen:Dalbaşı tarafına bi organizasyon yapında bende katılayım :mrgreen:
Özellikle de bizim karakolun o tarafların manzarası güzel:cherry::cherry:
Yok abi elim çarpmışmehtap bile karanlık şafağı es geçtim :queen::queen:
Kymco agility ya da beverly250 tam aradığın lastik ebatlarına sahip.... Daha ekonomik diyorsan hd200 ve asyanın 150 lik scoterları da var aynı lastik ebatlarında.... :cat::cat:
tesekkürler vermis oldugun bilgi icin :cat:
Herkese selamlar..
Yarın 3-4 motor olarak çeşme tarafına doğru yol yapacağız.Gelmek isteyen olursa;
Buluşma yeri : İnciraltı girişi levent marina önü
Buluşma saati: 10:00
Gelmek isteyen herkes gelebilir.
Görüşmek üzere..
Mesajı çok geç okudum. Şimdi çıksam yetişemem size.
Ben İzmir-Urla-Mordoğan-Karaburun-Ildır-Uzunkuyu-İzmir rotasını gideceğim bugün. Eğer bu mesajı okuyup katılmak isteyen arkadaşlar olursa 537 788/34/99'dan bana ulaşabilir. Saat 10:15 gibi Karşıyaka'dan tekerlek çeviricem.
Görüşmek üzere.
ben foçayı geçtikten sonra birdaha gitsem bile yolunu bulamayacağım bir dağın tepesindeydim gelemedim. .:cat:
şşş genç yer 10 numaraydı ona lafım yok ama tekrar o tarafa gitsem nerden girdiğimizi zor bulurum. :cat:Bak sen... :wiinkk::wiinkk:
Bizim yanımızda da övünüyordun er5 le böyle enduro yaparım ben diye.... Hay maşallah kle500 müsün be diye eksozunu öpüyordun er5 in...
Resimlere bakınca herkes anlayacak nasıl güzellikte bir yer olduğunu... :cat:
itina ile enduro dersi verilir
(ihtiyara)
bana uyar kamp işi oltaları da alırız. ihtiyarda gelirse su sorunu da çekmeyizAdam 3 zıpladı motoru dağıldı naapsın..... :queen:
Başka müsait bir zamanda çadırlı kamp yapalım orada... :cherry:
konuyla ilgili bol resimli topic açılacaktırKaPTaN' Alıntı:
valla benimkisi enduro değil hardduro oldu be kaptanım ama maşallah devirmedik
bana uyar kamp işi oltaları da alırız. ihtiyarda gelirse su sorunu da çekmeyiz:queen:
bak o konuda da haklısın. tüm eşyaları hatta dayımı bile bize taşıtırİyide o zaman ihtiyarın sorunlarnı çekeriz..... :queen::queen: