tükürürüm devamlı gerçi motor olmasada tükürüyorum:queen::queen:
Walla çok dikatliyim motordayken ama bi otomobil sürücüsü olarak arabaara çok kızıorum!! Sonra bağırıp çaarıorum bigün fena kapışcaz birileriyle ama hadi hayırlısı. Bişe diil tam koruma olduğu için sakat kalıcaklar adamlar bi kafada!:queen: Kask war dizlik v.s. war bunları düşünmeyen otomobil sürücüleri de war.:bounce:
Taksi şoförlerine minibüsçülere dolmuşçulara halk otobüsü şoförlerine akla hayale gelmeyecek küfürler ediyorum
Araba kullanır gibi motor kullanıyorum. Aralara girmiyorum, şeridi ortalıyorum, sollamıyorum, sağlamıyorum, makas atmıyorum, trafik ışıklarında şeridin ortasında duruyorum, kaskım ve montum hep üzerimde. En kötü huyum ise park edecek yer ararken dikkatimin dağılması ve motoru devirecek gibi olmam. Bir türlü atlatamadım şunu.
Bir de yolda giden 3-4 motorcu arkadaş görünce mutlaka onların konvoyuna katılyorum. Geçen gün Alsancak'tan Karşıyaka'ya gideyim derken Manisa'da buldum kendimi XD
benim tikim var (gerçekten) bazen motorla giderken gidondan bir elimi çekip suratıma doğru hava atmaya çalışıyorum
Sıkışık trafikte zaman zaman kaldırımdan gidiyorum![]()