Motosiklet kısır yapar mı ?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kısırada bayılırım haaaa hele içinde nar ekşisi varsa öfff...:)

Yahu bu soruya ne denebilirki olsa olsa soruya bak hizaya gel denir, yahu bunlar kesin kocakarıların uydurmasıdır, tecrübeyle sabit 19 yaşında dağ gibi oğlum var, senelerdirde titremiş testislerim var..:):):):)

Çok afedersiniz ama türk erkeği için mesele pipi olunca işi şansa bırakmamak gerekiyor :queen:
Yahu cidden çok alakasız bi konu..
Forumda bayan arkadaşlarımızda var, umarım onlara karşı abes olmaz bu konu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öyle olsaydı dünyanın 1/5'i Çinli olmazdı :mrgreen:

Kısırın yanına bide çay yapsınlarda yiyelim bari,onu söyleyen böbrekten atmış.

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. .......:queen: :queen: :queen: olurmu ya öyle şey motosiklete binen adamın seks hayatı her zaman daha iyidir :D :D :D kısırlıkta yapacağını hiç düşünmüyorum ama soğuk havalarda dikkat etmek lazım yinede. ne abilerimiz var yıllarca motor süren valla vurdumu belini kırar karşısındakinin :queen: :queen:

İnsan sağlığı ile ilgili geyiklerin çabucak şehir efsanesi olarak yayılması alışılmış bir durum. Bu geyiği ben de duymuştum, ama titreşim yüzünden değil de motor ısına maruz kalan testisler yüzünden diye. Bilimsel olarak titreşimin ya da sürekli ısının böyle bir etkisi olduğunu varsaysak bile testislerinizi motor bloğu üzerine sererek motor kullanmadığınız sürece kısırlık ihtimalini düşünmek saflık olur.

Ben asıl "Çin malı motor kanser yapıyomuş" geyiği ne zaman çıkıcak onu merak ediyorum. Al, şimdi ben dedim diye çıkar belki.

tamamen katılıyorum hatta imzama koydum :p

Kısır yapan motor varsa standart fiyatın üstüne 1000Tl'yı hakeder. İşi gücü bırakır ,meslek haline gelir yolda hem gez hem sat.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kandiliniz mubarek olsun
arkadaşlar ben 55 yaşındayım hala çocugum oluyor 10 yaşında binmeye başladım önceleri bisiklet kullanıyordum bacagım yetişmezdi bir oyana bir buyana
bazen minder hasas olana testisleri şıkıştırırdı ama şükür bir problem yok anca v motorlu motorsikletlerin arkadaki silindiri ve egsoz çıkışı kırmızı işikta vs beklerken bilhassa yazın insanın testislerine baya bir ısı verir oda sperm üretimini belki yavaşlatır ama kalıcı bir sıkıntı olmaz yeterki malzeme saglam olsun

Motosikleti
750x
Bu durumda gençlerin şimdiden ateşleme sistemini kontrol ettirmesi gerek diye düşünüyorum ben.

Forumdan Uzaklaştırıldı
motora binmek kısır yapar mi ? :silent:

Hamileysen düşük yaptırır.
masaj yapar.
etsiz kısır yapar acılı hemde
yanına da çay yapar.
hem çocuk yapar hem kariyer yapar.

arkadaş biz bunun üzerinde ölüme kıl payı yaşıyoruz sen 2 damla spermin peşindesin :D

Geyik muhabbetlerine pek katılmazdım ama; yahu söz konusu darbe falan değil de titreşim ise, tam aksi olumlu etkisi olması lazım. Titreşim demek masaj demektir, masaj da gayet yararlı bir şeydir. Böylece bu masaj etkisinin zarar vermekten ziyade sperm kalitesini artırması gerekir, ve buradan yola çıkarak biz Çin malı motosiklet kullananların her batında dördüz beşiz sahibi olmamız gerekmektedir.

yaa kardeşş motor kısır yapsaydı varyaa türkiye gelişemezdi türkiyede 10 kişiden 5 i motor kullanıyoo:queen::queen::queen:

katılmıyorum. Aksine Motosiklet kısır yapsaydı Türkiye gelişirdi. Kontrolsüz nüfus artışı belki bir nebze kontrol altına alınırdı. Gayri safi milli hasıla falan artardı : )

Yapar abi niye yapmasın? Bkz. örnek :)

kiskanc.jpg

nereye.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Oohooo,,, tam tersi daha çok üretgen olursun , birileri korkutmaya çalisiyor besbelli. Osmanlinin hayati at üzerinde geçiyordu ve her ata bindiklerinde bacak arasi hareketlenince aksama evde olanlar hatuna oluyordu. Bu sekilde çogaldik ve bu birsekilde devam etmekte, zaman degisti at oldu MOTOR.
Ha beline kuvvet Motorcu kardes....!!!

Anlaşılan yorumlara bakılırsa bu işin aslı yok. Birisi bana "Çok motora biniyorsan kısır olacaksın" diyip duruyordu. :queen: Bu beni psikolojik olarak etkiledi daha önce kısır kalma tehlikesi (hastalık) atlattım ...

Bana bunu diyen kişi aynı zamanda "Motor şeytan işidir" diyor.

Motora soğuk bakan birisi olduğundan benide caydırmak istedi sanırım :)

Bana kalırsa motorun üstünde titreşmek spermin daha güzel karışmasına neden olur , bu spermcikler titreşmeyle çıkmıyor mu zaten :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
he o zaman 125 cc lik motor büyük cclere nazaran daha titreşimli... o yüzden 1000cc filan kullanmak lazım....

Ben ilkokuldayken aynı saçmalığı bisiklete binmek için söylüyorlardı. Malesef bizden önceki nesil (şu anda 60'lı yaşlarda olanlar) bu milletin kafasını bunun gibi onlarca saçmalık ve asılsız söylenti ile doldurdular. Şimdiki nesil de bunların bir kısmını halen devam ettiriyor.

Uzun süre sabit oturarak çalışmanın, testis bölgesinde kan dolaşımı azalttığı ve testislerin ısınmasına yol açtığı dolayısı ile sperm kalitesi ve sayısını düşürerek kısırlığa sebep olabileceği şeklinde tezler mevcuttur.

Yani sadece motosiklet sürücüleri değil, taksi, kamyon, minübüs şoförleri, büro çalışanları da aynı derece de risk altındadırlar. Ancak motosiklet ve bisiklet selelerinin oturma şekli itibari ile bu bölgeye yaptıkları baskı daha fazladır. Eğer kurye, servis elemanı vb. gibi bir sebeple uzun bir süre motor üzerinde kalmanızı gerektiren bir işiniz varsa, 45 dakika ,1 saat sürelerle ara verip ekzersiz, yürüyüş vb. hareketler yapmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar