becereksiz bir muameleci yüzünden bana da aynısı oldu. Arayıp biraz azarlamanı öneririm![]()
@elronds
4000 km'n hayırlı olsun. Çubukla ilgili de geçmiş olsun. 5-10 TL'ye halledilir heralde sıkma canını. Castrol scooter yağı mı koydurdun?
evet ama ben her 1000 de götürüyorum mesela bazı bakımlarda vida sıkımı ve yağ değişimi oluyor. zaten bakımı çok pahalı değil.arkadaşlar motoru 3000 bakımına götürüyor muyduk?? 2000'den sonra 4000 bakımı oluyor diye hatırlıyorum :silent:
yok gerek yokbugün yarın haber gelir inşallah.
anadolu yakasında en cok güvenilen ve tavsiye edilen mondial bayiine verdim işlenler için vekaleti. ellerinden gelse bu kadar uzatmazlardı eminim.
sağol darısı sanabende 5-10 tl sanıyordum aradım 2 bayi 45- 55 tl fiyat verdi. zaten bakımı 30 a yaptırdım canım sıkıldı hani çok önemli bir parça olsa neyse arkadaş sadece bağlantı aparatı ama arka sinyaller dahil herşey değişecek dediler
önce sağlamca yapıştıracağım, o dandik parçaya 45-55 tl vermeyi düşünmüyorum arkadaş. gerekirse kaynak yaptırırım okadar sinirlendim.
arkadaşlar motoru 3000 bakımına götürüyor muyduk?? 2000'den sonra 4000 bakımı oluyor diye hatırlıyorum :silent:
benim servis hiç değişim parası almıyor ben teklif ettim olmaz dediler zaten yağını sen getirmişin ayıp birşey diyolar![]()
Senin servis süper o zaman
benim servis hiç değişim parası almıyor ben teklif ettim olmaz dediler zaten yağını sen getirmişin ayıp birşey diyolar![]()
yağ değişimi işçilik ücreti alırlar.
Sis farları ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin lütfen? Ben takmayı düşünüyordum da senin postlarından sonra.
aHh aAah nerde öle Servis denizlider: olsa varya çırak olarak yanına girerim..:mrgreen::mrgreen:
hocam valla sis farları güzel durdu daha önceki sayfalarda motorun büyük reislmerinide koydum, farları aldığım sitenin linkinide verdim. Farlar süper, bana serviste işte fazla çalıştırma çok güçlüler, çok güç çekiolar dediler. Bende ondan sonra gerekli olan yerlerde kullandım, Uzunlara bağladık zaten. Çokta güzel oldu. Gerekli olan yerlerde kullandığımdan beri belirttiğim problemde gerçekleşmedi hiç. Ancak ileriki dönemlerde güçlü bir akü bağlatmayı düşünüyorum. Onun haricinde herhangi bir problem yok. Ama bağlamak için elektrikçim çok uğraştı adam saolsun. Uygun parçalar bulup monte etti, sağlanda oldu, sende iyi bi elektrikçiye taktır derim..
Üstad satışını verdiğin yerdende yazmıştım sana. İlanı öylesine mi koydun yoksa gerçekten satıyomusun?
hocam valla kafam öle bi karışıkki!! sabahtan beri 30 un üzerinde mesaj gelmiş. Motorum kız arkadaşımda o kullansın diye aldık zaten çoğunlukla, ancak kullanmıyor. Biyere gidicek oluyor, motorla gidebilir gitmiyor. Çıkartmak istemiyor garajdan falan filan. Bugün ilan koydum işte, nie ilan koydun diyor. Ben kullanıyorum diyor. Valla benimde kafam karıştı kapattım ilanı. O kullanmıcaksa satar üzerine ekler kendime Kanuni Tiger250S alırım die düşünmüştüm. Uygunda bitane buldum. Ama şimdilik iptal oldu satma işi herhaLde bizim hatun şimdide nie satıosun kullancam dio, anlamadım bende. Bende satma taraftarı değilim o kadar uğraştım onunla bisürü extra yaptım motora. Ama bakalım artık kendime biraz daha nakit biriktirip öle motor alıcam sanırım. Asıl hedefim forumun önceki sayfalarında da belirttiğim gibi Hyosung GT250 R amaKanuni Tiger 250S ede razıyız..
![]()
valla üstad sen bu aracı bence kız arkadaşından daha çok seviyosun. eminim oda seviyodur ama sen daha fazla.
para konusunda sıkışık değilseniz ve o almak istediğin motoru alana kadar bunu satma. acemiliğini atarsın o zamana kadar öyle alırsın.
tabi yinede sen bilirsin işine çok fazla karışmak istemem.
bende şu sıralar zn bakıyorum almak için. istanbulda olsaydın hemen alırdım motorunu.