Benim önerdiğim sert çanta da körüklü. Yağmurluğu ve omuz askısı da var. İçinden 2 tane de kancalı lastik ip çıkıyor... Bayağı da kaliteli duruyor...
Sinan aşağıdaki çantaları 1 seneye yakın zamandır kullanıyoruz.
Mangala, tatile, alışverişe giderken en büyük yardımcımız.
Tıka basa doldurmamıza rağmen gerek kayışlarda gerekse çantanın sertleştiricilerinde veya şeklinde ufak bir esneme ya da deformasyon olmadı şimdiye kadar.
Fiyat ve işlevsellik oranında şiddetle tavsiye ederim.
Resimlerde körükler kapalı, açıldığı takdirde kalınlığın neredeyse 2 katına çıktığını düşün :
![]()
![]()
![]()
sinan kardeş,eğer alısan,buradan resim,fiyat ve işlevsellik konusunda beklentilerim var senden.takipteyim.:wiinkk:
Soydaş varya sen benim derdime ilaçsın tam istediğim konu allah razı olsun. :rendeer:
Arkadaşlar ben de difi softcase aldım, içinden çıkan lastik gergiler ve 4 adet kayış ne işe yarıyor lütfen bilen varsa söylesinAyrıca yağmurlukları da bi türlü anlayamadım acayip büyük...
Kayhan VFR 800'ün orjinal çantalari yokmuydu abi? Sen neden aldın ki :silent:
Yoksa cbf150 içinmi almıştın? Her ne sebepten dolayı aldıysan çok iyi yapmışsın bence :rendeer: :cat:
Sinancım, VFR'yi ankara'ya postaladık, artık CBF 150 ile takılıyorum.
Tek şikayetim frenler...
bu çantalar güzelmiş ama, güzeel de duruo, ben beğendim :cherry:
Far ve lastik şikayeti olanları çok duydum.
Hayırlısı olsun dostum, güle güle kullan,
Yalnız çanta seçiminde en doğru kararı vermisşin.
5 temmuzda maaşımı alınca bende gidip alacağım![]()
Senin üst komşu teyzenin yaptığı örgü çanta gibi olmasa da... :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 ----------
yaa ben söylüyorum,dinleye kim :silent:
ne güzel rengarenk yaptırırım diorum, ciddiye almıo kimse,kenarlarına dantel süsleme bile yaptırabilirim :queen:
İğne oyası olsun bari olmuşken :mrgreen:
Ciddi misin ya koysana resimlerini merak ettim![]()
tabiki ne demek,işte buyrun :cherry:
sipariş alınır :queen:
Soydaş anes'teki ürün 26X2=52 LT. Yani büyük bi topcase olarak düşün. Kötümü? tabiki değil. Ama sanırım yeterli bagaj hacmini karşılamaz. Anes ile iletişime geçip detaylı bilgi almak lazım.
Fakat bu ürün açıldığı zaman 45x2=90 Lt oluyor. 90 LT'de çok büyük bi bagaj hacmi bence. Deauville ile benim topcase'nin üzerinde port bagaj vardı, o zamanlar bıçkın delikanli olduğum için kız arkadaşımla giderdim gezilereÇadırlarımızı ve mat'larımızı portbagaj'ın üzerine monte ederdim hiçte bi sorun çıkmazdı. Ama portbagaj olmadan hem artçı hem çadırlar matlar hem soft çantalar biraz sıkıntı yaratabilir soydaşım.
tabiki ne demek,işte buyrun :cherry:
sipariş alınır :queen:
çok yakışır ama motorlarınıza :cherry:
sinan gel sen beni dinle bence hehe ::koop::::koop::
![]()
![]()
![]()
Bir bu cantlar ve bende de 42lt topcase var. matları cadırı topcasesin üzerine bağladımı tamamdır bence başka birseye gerek kalmaz gibi geliyor bana. Motoru biraz zorlarız ama sorun olmaz sanırım sıkıştırmayız zaten.
Bu gün iş çıkışı bakim anese bir gidim ne var ne ne yok. Nede olsa yolumun üzeri.
Ofi ben bunlarla istanbulda gezersem ertesi gün cinsiyet değiştirmek zorunda bırakılabilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
Soydaş portbagaj uydurabilirsen uydur.
Uyduramazsan bu kardeşin sana bi güzellik yapar. Bi ara ofisime uğra. Topcase'nin ölçülerine bakalım. :wiinkk:
Bende yolunun üzerindeyim ama ne geldiğin var ne gittiğin.. Anca anese git.. :wiinkk:
Bu portbagaj dedigin nedir ki Soydaş bende 42 lt İXS topcase var. Topcasenin yerine mi başka birsey mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
Tamam koy cayları bu aksam 18:30 da ordayım. Aldınmı başına belayı:rendeer: hadi bakalım.
Hem sen neden canta bakıyorsun motormu alıyorsun :silent: :mrgreen:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...self]/71473-canta-uzeri-portbagaj-yapimi.html
Soydaş portbagaj yapımı bu linkte var.
18:30 da gelme birazdan çıkıcam19:30'da gel bekliyom muhakkak
Valla soydaş ben bi manyaklık yaptım evdekilerden habersiz kredi çektim...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...self]/71473-canta-uzeri-portbagaj-yapimi.html
Soydaş portbagaj yapımı bu linkte var.
18:30 da gelme birazdan çıkıcam19:30'da gel bekliyom muhakkak
Valla soydaş ben bi manyaklık yaptım evdekilerden habersiz kredi çektim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------
Sabit ben şimdi çıkıcam, 19,30'da yemek yemeden gel :cherry: