Soft yan çanta hakkında...

jr.

buradaki cbf başlığındaydılar.

link özelden attım. resimdeki çantalar tam 2 katına kadar genişletilebiliyor. körük, yağmurluk, iç kalıpları ve taşıma askılarıyla geliyor.

arkaya eşyaları sabitledikten sonra biraz sıkışıyorz orda haklısın aslında sıkışmıyoruz da 2 mizde kask takınca problem oluyo zırt pırt kasklar tokuşuyo :) yan çantalar işe yarıyosa arkaya bi tek çadırla mat koyma derdi kalır daha geriye oturabilir ama nasıl olur merak ettim köprü kemerler koltuğun üstünde kalmıyomu bunda onu anlamadm :S

jr.

koltuk kilidine anahtarı takıp açıyorsun, kuşaklar için koltuk altında yeri hazırlamışlar, oradan geçirip istediğinn kadar sıktırıp takıyorsun. koltuğu geri kilitliyorsun. benim çantalar katlanınca sopa gibi olan 3 ayaklı taburelerden 2 tanesini ve koca bir mangal ızgarasını alabiliyor.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkaya eşyaları sabitledikten sonra biraz sıkışıyorz orda haklısın aslında sıkışmıyoruz da 2 mizde kask takınca problem oluyo zırt pırt kasklar tokuşuyo :) yan çantalar işe yarıyosa arkaya bi tek çadırla mat koyma derdi kalır daha geriye oturabilir ama nasıl olur merak ettim köprü kemerler koltuğun üstünde kalmıyomu bunda onu anlamadm :S

Yok dostum. Köprü kemerleri sele altından yerleştiriyorsun.
Artçın rahatsız olmuyor kemerlerden ötürü.

jr.

ybrde koltuk kilidi yoktu sanırım. anahtarla mı ne açılıyor. civatalı yani değil mi?

jr.

teşekkür ederim tuyra. sanki bunun için yapmışlar.

aynı çantayı septimus nikli arkadaşım da 600f'te kullanıyor. onda görünce de sanki onun için yapmışlar diyorum :mrgreen:

ben de kappa nın k52 topcase ile k33 sidecase'lerini kullanmaktayım. şimdilik öyle uzun yol yapamadım. sadece 500 km lik bir yol yaptım günübirlik uzun yol olarak. asıl yolu bu yaz yapacağım. yaklaşık 2.000 km lik bir yolculuk bizi bekliyor nişanlımla. ozaman ancak net birşeyler söyleyebilirim. fakat şöyle birşey daha var 500 km lik yolu aşırı rüzgarda katettik ve rizgar savurması neredeyse çantasız halindeki gibiydi. süratlenme ve motoru engellemede hiçbir sorun göremedim. gerektiğinde de kolayca çıkarılması ve çanta gibi taşınması da cabası. ben hardcase den gerçekten memnun kaldım. tüm eşyalarımızı, montlarımızı, belliklerimizi, kasklarımızı aldı yürüyüşlerimizde üzerimizdeki ağırlıklardan kurtardı. softcase de kask vs harici birde çantaları taşıman gerekebilecek. yine de tercih meselesi tabii.
saygılar.

Arkadaşlar ben de difi softcase aldım, içinden çıkan lastik gergiler ve 4 adet kayış ne işe yarıyor lütfen bilen varsa söylesin :) Ayrıca yağmurlukları da bi türlü anlayamadım acayip büyük...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kaliteli 2 adet fotoğraf makinası çantasını ortadan birleştirmişler sanki :mrgreen:

açıkcası ben bu işin çözümünü buldum

2 adet kalitelisinden postacı çantası alıp ortadan soketli bir kayışla birleştireceğim yani istediğim zamanda ayrılacak toplam maliyet tutsa tutsa 50tl tutar hemde içine bundan 4 kat daha fazla malzeme alır yeterki dengeli koy :)

cok pratik ve işlevsel bende ıstıyorum fakat gunluk kullanımda deforme oldugu soylenıyor uzun yola gıderken tak sonra cıkar kullanımı daha saglıklı dıye bılıyorum

Arkadaşlar ben de difi softcase aldım, içinden çıkan lastik gergiler ve 4 adet kayış ne işe yarıyor lütfen bilen varsa söylesin Ayrıca yağmurlukları da bi türlü anlayamadım acayip büyük...

Sinan aşağıdaki çantaları 1 seneye yakın zamandır kullanıyoruz.
Mangala, tatile, alışverişe giderken en büyük yardımcımız.
Tıka basa doldurmamıza rağmen gerek kayışlarda gerekse çantanın sertleştiricilerinde veya şeklinde ufak bir esneme ya da deformasyon olmadı şimdiye kadar.
Fiyat ve işlevsellik oranında şiddetle tavsiye ederim.

Resimlerde körükler kapalı, açıldığı takdirde kalınlığın neredeyse 2 katına çıktığını düşün :

vqqyhs.jpg

2hfnjsw.jpg

zojokh.jpg

Arkadaşlar ben de difi softcase aldım, içinden çıkan lastik gergiler ve 4 adet kayış ne işe yarıyor lütfen bilen varsa söylesin Ayrıca yağmurlukları da bi türlü anlayamadım acayip büyük...

Lastik gergiler motora sabitleme konusunda işe yarıyor, motorunun elverdiği şekilde nasıl uygulayacağın sana kalmış.
Kayış dediklerin çantaları motordan çıkardıktan sonra rahat taşımak için omuz askıları sanırım.
Yağmurluklar büyük ihtimalle çantaların körükleri açık hali düşünülerek tasarlanmıştır.

Lastik gergiler motora sabitleme konusunda işe yarıyor, motorunun elverdiği şekilde nasıl uygulayacağın sana kalmış.
Kayış dediklerin çantaları motordan çıkardıktan sonra rahat taşımak için omuz askıları sanırım.
Yağmurluklar büyük ihtimalle çantaların körükleri açık hali düşünülerek tasarlanmıştır.

Dostum omuz askılarının dışında 4 adet kayış çıktı, onlar da sanırım motora sabitlemek için, yarın bi bakıcam iyice uydurmaya çalışıcam...

Ama yağmurluk nasıl kullanılıyor onu hiç anlamış değilim...

Shad modellerinin kilitleri ithalatçısından temin edilebiliyor.Ben benim 42kargo modeli için sormuştum 45liraydı :)

Adana İl Temsilcisi
sinan kardeş,eğer alısan,buradan resim,fiyat ve işlevsellik konusunda beklentilerim var senden.takipteyim.:):wiinkk:

Soydaş varya sen benim derdime ilaçsın tam istediğim konu allah razı olsun. :rendeer:

buyrun benim çantaların duruşu:

IMG0291A.jpg

IMG0288A.jpg

IMG0287A.jpg

jr. Supersin tam istediğim bilgi ve görüntü. Hafta sonu gidip alırım beliki annesteli üründe fana değilmiş ama senin kiler körüklü dahamı avantajlı bilemedim fikrin ne?

http://www.anesmotor.com/?urun-detay_455_iXS_Lenz_Yan_Canta.html

Sinan aşağıdaki çantaları 1 seneye yakın zamandır kullanıyoruz.
Mangala, tatile, alışverişe giderken en büyük yardımcımız.
Tıka basa doldurmamıza rağmen gerek kayışlarda gerekse çantanın sertleştiricilerinde veya şeklinde ufak bir esneme ya da deformasyon olmadı şimdiye kadar.
Fiyat ve işlevsellik oranında şiddetle tavsiye ederim.

Resimlerde körükler kapalı, açıldığı takdirde kalınlığın neredeyse 2 katına çıktığını düşün :

vqqyhs.jpg

2hfnjsw.jpg

zojokh.jpg

motorunada yakışmış JR e sorduğum soruda seninde fikrini almak isterim daha sert yapılı olmasımı daha iyi yoksa körük mü?

http://www.anesmotor.com/?urun-detay_455_iXS_Lenz_Yan_Canta.html

Çadır ve matlar olcak üzerine bağlayabiliriz.hangisi daha iyi olur bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar