arkaya eşyaları sabitledikten sonra biraz sıkışıyorz orda haklısın aslında sıkışmıyoruz da 2 mizde kask takınca problem oluyo zırt pırt kasklar tokuşuyoyan çantalar işe yarıyosa arkaya bi tek çadırla mat koyma derdi kalır daha geriye oturabilir ama nasıl olur merak ettim köprü kemerler koltuğun üstünde kalmıyomu bunda onu anlamadm :S
Arkadaşlar ben de difi softcase aldım, içinden çıkan lastik gergiler ve 4 adet kayış ne işe yarıyor lütfen bilen varsa söylesin Ayrıca yağmurlukları da bi türlü anlayamadım acayip büyük...
Lastik gergiler motora sabitleme konusunda işe yarıyor, motorunun elverdiği şekilde nasıl uygulayacağın sana kalmış.
Kayış dediklerin çantaları motordan çıkardıktan sonra rahat taşımak için omuz askıları sanırım.
Yağmurluklar büyük ihtimalle çantaların körükleri açık hali düşünülerek tasarlanmıştır.
buyrun benim çantaların duruşu:
![]()
![]()
![]()
Sinan aşağıdaki çantaları 1 seneye yakın zamandır kullanıyoruz.
Mangala, tatile, alışverişe giderken en büyük yardımcımız.
Tıka basa doldurmamıza rağmen gerek kayışlarda gerekse çantanın sertleştiricilerinde veya şeklinde ufak bir esneme ya da deformasyon olmadı şimdiye kadar.
Fiyat ve işlevsellik oranında şiddetle tavsiye ederim.
Resimlerde körükler kapalı, açıldığı takdirde kalınlığın neredeyse 2 katına çıktığını düşün :
![]()
![]()
![]()
Lastik gergiler motora sabitleme konusunda işe yarıyor, motorunun elverdiği şekilde nasıl uygulayacağın sana kalmış.
Kayış dediklerin çantaları motordan çıkardıktan sonra rahat taşımak için omuz askıları sanırım.
Yağmurluklar büyük ihtimalle çantaların körükleri açık hali düşünülerek tasarlanmıştır.