İstanbul'dan ege sahilinden Antalya için yardım.

Soydaş deauville ile konaklaya konaklaya gittim ben.
Her konakladığım yerde ortalama 1 gün kaldım :) Bu yüzden antalyaya 4-5 günde ulaştım.
Sen her gündüzleri seyahat edip geceleri konaklarsan en fazla 36 saatini alır bu rota.

Benim sana verdiğim rotalar ortalama 150-200 km'lik rotalar, her başlangıç noktasında kamp alanı ve pansiyonlar mevcut, sıkılacağın bir rota değil yani kardeşim.

Dönüş yolunda antalya otobanından burdur, afyon, kütahya, bilecik, kocaeli, yalova istanbul yapmıştım. Sahil kesimini takip etmedim yani, bildigin otobandan gelmiştim. Ama motorum deauvilla'idi.

Bizim niyetimizde haldır haldır Antalyaya gitmek degil kalınacak yerlerde kalmak yani bizde 5-6 günde anca Antalyaya ulaşıp sonrada otobandan dönmek var.

SinanAksu valla güzel yüklemişsin resimleri. benim rotalar ama ben resimleyememiştim. bu güzergahın hepsini bir kaç kez yaptım. keyifli ve güzel bir rotadır. günde 100-200 km sürüşlerle çok keyifli yerlere varılır ve bol bol gezilir. ideal süresi en az 10 gün olmalı hatta daha fazla ki gittiğin yerlerin tadını bol bol çıkarabilesin. bir de illa kamp yapacaksın diye bir kural yok. güneyde kamp alanlarına giriş, çadır parası falan en az 20-25 tl idi. ben o fiyatlara açık büfe kahvaltının dahil olduğu şahane oteller bulmuştum ve oralarda konaklamıştım.

Benim tatilde 9 gün olcak ve moteller pansiyonlar acık pufe oteller dedigin gibi uygun yerler vardır biraz arayıp biraz gezip oralarda kalınabilir güzelde olur. Kısmetse 03.07.2010 tarihinde cıkacaz herhalde :cat:

Bu güzelgah üzerinde ki honda servislerinide tespit ettimi, yedek ampul, buji ve lastik tamir kiti aldımı tamamdır.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim niyetimizde haldır haldır Antalyaya gitmek degil kalınacak yerlerde kalmak yani bizde 5-6 günde anca Antalyaya ulaşıp sonrada otobandan dönmek var.

O zaman senin için eğlenceli rota bu olur bence :)

Birde tatil köylerinde extra yiyecek içecek satın alma. Fiyatlar çok uçuk durumda. su bile 3 tl :)
Mümkünse istanbuldan alışverişlerini yap. Konserve türü bozulmayacak yiyecekler al, Masrafların yarı yarıya düşecektir :)

O zaman senin için eğlenceli rota bu olur bence :)

Birde tatil köylerinde extra yiyecek içecek satın alma. Fiyatlar çok uçuk durumda. su bile 3 tl :)
Mümkünse istanbuldan alışverişlerini yap. Konserve türü bozulmayacak yiyecekler al, Masrafların yarı yarıya düşecektir :)

Ben iki sezon Fetiyede calıştım Otelde otelleri mantığını bilirim ve her şekide kipa, bim gibi yerlerin var olduğunuda bilirim :cherry: o yüzden sıkıntı olmaz ama bir erzak yüklemesi yaparız yine abur cubur :queen:

Motosikleti
750x
Ben iki sezon Fetiyede calıştım Otelde otelleri mantığını bilirim ve her şekide kipa, bim gibi yerlerin var olduğunuda bilirim :cherry: o yüzden sıkıntı olmaz ama bir erzak yüklemesi yaparız yine abur cubur :queen:

Bizim yaptığımız en büyük erzak yüklemesi rakı, bira türünden alkol çeşitleri olurdu genelde :D En baba bilim adamlarını bile mozart edecek kadar alkol olurdu vücutlarımızda :)

Bizim yaptığımız en büyük erzak yüklemesi rakı, bira türünden alkol çeşitleri olurdu genelde :D En baba bilim adamlarını bile mozart edecek kadar alkol olurdu vücutlarımızda :)

O socakta onlar hoşaf gibi olur be :D yada dere kenarında konaklayıp salıcaksınız spguk sullara :D

Arkadaşım bir fikir attı acaba fikri olan var mı :mrgreen: dönüşta konyaya gidelim motoru Trene yükleyelim sirkecide inelim diyor. Motoru Trenle taşımak hakkında bilgisi olan var mı?

Motosikleti
750x
O socakta onlar hoşaf gibi olur be :D yada dere kenarında konaklayıp salıcaksınız spguk sullara :D

Arkadaşım bir fikir attı acaba fikri olan var mı :mrgreen: dönüşta konyaya gidelim motoru Trene yükleyelim sirkecide inelim diyor. Motoru Trenle taşımak hakkında bilgisi olan var mı?

Şimdi bi gezi planı yaptın ya, kafan çok karışıcak :)
Konyayada motorla gidin?

Adamım kazasız belasız başlarsam yola bende öneririm sana birşeyler ...bir gelemedin benimle :)

Adana İl Temsilcisi
birkaç öneride benden.ıssız yerlerde çadır kurmamaya dikkat edin.etrafınızda insanlar olsun.birde size öğretmenevlerinin linkini veriyorum.lüks değildir belki ama hesaplıdır çoğu.haritanın üstünde istediğiniz şehre tıklayın ve bilgilere ulaşın.
yolunuz açık olsun.

http://ohsdb.meb.gov.tr/ogretmenevlerimiz.asp

birkaç öneride benden.ıssız yerlerde çadır kurmamaya dikkat edin.etrafınızda insanlar olsun.birde size öğretmenevlerinin linkini veriyorum.lüks değildir belki ama hesaplıdır çoğu.haritanın üstünde istediğiniz şehre tıklayın ve bilgilere ulaşın.
yolunuz açık olsun.

http://ohsdb.meb.gov.tr/ogretmenevlerimiz.asp

Hiç aklıma gelmemişti süper öneri cok teşekürler. Hemen bakıyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-motorsiklet-icin-kask-ici-intercom-cihazi/detay?

Şu tip bir ürünü direk elden alıp test edebilceğim uygun fiyatlı bir yer varmı İstanbul'da ?

Herkese merhaba,

Bu ay sonu İstanbul'dan yola cıkap sallana sallana Antalya'ya gitmek istiyoruz. Canınmızın cektiğini yiyip canımızın cektiği yerde kalıp en güzel koylarda denize girmek gibi hedefimiz var. :)

Tek motor iki kişi gidecez. 1 Hafta 9 gün gibi bir süremiz var. Daha önce böyle bir gezi varmı diye gezi yazılarına baktım ama bulamadım belkide gözümden kactı. Yanımızda catır olcak nerde sabah orda aksam seklinde takılıcaz yani biraz.

Kalınası yerler gidilmesi gereken rota hakkında fikri olan varsa cok memnun olurum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam 1 Temmuz gibi Samsun'dan çıkıp İstanbul çanakkale yaptıktan sonra Antalya tarafında bend e geçeceğim.Ay sonu derken Hazirandan mı bahsettiniz.Yazınızı mayısta yazmışsınız?

Hocam 1 Temmuz gibi Samsun'dan çıkıp İstanbul çanakkale yaptıktan sonra Antalya tarafında bend e geçeceğim.Ay sonu derken Hazirandan mı bahsettiniz.Yazınızı mayısta yazmışsınız?

03.07.2010 Tarihinde yolla cıkmayı planlıyorum :cherry: Gelirseniz yetişebilirseniz haberleşelim birlikte gidelim. Baktın beni sevmedin tek devam edersin :mrgreen: Ben bir arakdaşımla birlikte gitmeyi planlıyorum artcı olarak. Bir aksilik olmazsa niyetliyim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese merhaba,

Bu ay sonu İstanbul'dan yola cıkap sallana sallana Antalya'ya gitmek istiyoruz. Canınmızın cektiğini yiyip canımızın cektiği yerde kalıp en güzel koylarda denize girmek gibi hedefimiz var. :)

Tek motor iki kişi gidecez. 1 Hafta 9 gün gibi bir süremiz var. Daha önce böyle bir gezi varmı diye gezi yazılarına baktım ama bulamadım belkide gözümden kactı. Yanımızda catır olcak nerde sabah orda aksam seklinde takılıcaz yani biraz.

Kalınası yerler gidilmesi gereken rota hakkında fikri olan varsa cok memnun olurum.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım,iyi gezmeler.3_4 Temmuz da Eskişehir Enduronun festivali var.http://www.eskisehirenduro.com/forum/viewthread.php?thread_id=3156&pid=49652#post_49652 Uğramak isterseniz tanışırız.Ödemişliyim İzmire bağlı,yolun düşerse bu tarihler dışında misafir kabulümdür.2-3-4 temmuzda festivaldeyim.Festivale gelirseniz güzergah tazeleriz.Selamlar.
Cengiz Tamkan Ödemiş/İzmir 0 542 633 54 98

DEVİLCERKEZ Krdeşim yazılarım senin içinde geçerli.

Son düzenleme:
Arkadaşım,iyi gezmeler.3_4 Temmuz da Eskişehir Enduronun festivali var.http://www.eskisehirenduro.com/forum/viewthread.php?thread_id=3156&pid=49652#post_49652 Uğramak isterseniz tanışırız.Ödemişliyim İzmire bağlı,yolun düşerse bu tarihler dışında misafir kabulümdür.2-3-4 temmuzda festivaldeyim.Festivale gelirseniz güzergah tazeleriz.Selamlar.
Cengiz Tamkan Ödemiş/İzmir 0 542 633 54 98

DEVİLCERKEZ Krdeşim yazılarım senin içinde geçerli.

Eyvallah bakalım aklımızda valla güzel bir etkinlik olur bakalım. tanışmayı cok isterim.

Kardeşim antalyaya gelirsen ilk kemere uğra sonra kumlucadan mavikentte gel misafirim ol sana karaöz adrasan olimpos koyunu göstereyim dilin uçuklasın :)

zenon kadeşim ,bizde bu ay sonu gibi senin gideceğin istikamette ,iki motor üç kişi olarak ,bir hafta veya on gün gibi bir seyahat pilanlıyoruz ,(gelibolu...datça ,datça ...gelibolu )hazırlıklarımızı yapmaya başladık işallah kısmet olur .Belki biyerlerde denk gelir karşılaşırız...::tutkuy::

Kardeşim antalyaya gelirsen ilk kemere uğra sonra kumlucadan mavikentte gel misafirim ol sana karaöz adrasan olimpos koyunu göstereyim dilin uçuklasın :)

:)

1001077.jpg

1001070.jpg

Sanırım temmuzun ilk haftası ordayım. Nazar değmesin diye rotamı yazmadım. yeni bir başlık açabilirim her an :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

03.07.2010 Tarihinde yolla cıkmayı planlıyorum :cherry: Gelirseniz yetişebilirseniz haberleşelim birlikte gidelim. Baktın beni sevmedin tek devam edersin :mrgreen: Ben bir arakdaşımla birlikte gitmeyi planlıyorum artcı olarak. Bir aksilik olmazsa niyetliyim.

Hocam sevme olmaz ben herkesi severim ;ama tek sıkıntım tez sıkılırım:)

Şaka şaka, tanışırız abicim en kötü ihtimalle. benim yolum uzun ve tarih kesin değil. Haberleşelim. Bu başlık ay sonuna kadar gidişe yakına kadar açık kalsın kesinleşsin bazı şeyler. Sonra not edeyim ben. Benim rota şu şekilde

Trabzondan çıkıp 2 günü geçip duraklayacağım yerler renk değiştiriyor. Bu arada Çanakkale değil direk Çeşmeye geçmeyi düşünüyorum. Tek başıma şehitlikleri gezemem daha çok zamanda gezmeyi düşünüyorum.

Bu arada başlığınızı dağıttığım için özür dilerim zenon kardeş.

İsterseniz size geçen senei bu rotadaki resimleri paylaşayım.

Bu seneki rota:

16466143.jpg

Geçen sen eki rotam:
Rota aynı fakat daha çok gezeceğim. Koylarda konaklamayı düşünüyorum. Geçen sene direk geçmiştim.

http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7467

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar