- Konu Yazar
Soydaş deauville ile konaklaya konaklaya gittim ben.
Her konakladığım yerde ortalama 1 gün kaldımBu yüzden antalyaya 4-5 günde ulaştım.
Sen her gündüzleri seyahat edip geceleri konaklarsan en fazla 36 saatini alır bu rota.
Benim sana verdiğim rotalar ortalama 150-200 km'lik rotalar, her başlangıç noktasında kamp alanı ve pansiyonlar mevcut, sıkılacağın bir rota değil yani kardeşim.
Dönüş yolunda antalya otobanından burdur, afyon, kütahya, bilecik, kocaeli, yalova istanbul yapmıştım. Sahil kesimini takip etmedim yani, bildigin otobandan gelmiştim. Ama motorum deauvilla'idi.
Bizim niyetimizde haldır haldır Antalyaya gitmek degil kalınacak yerlerde kalmak yani bizde 5-6 günde anca Antalyaya ulaşıp sonrada otobandan dönmek var.
SinanAksu valla güzel yüklemişsin resimleri. benim rotalar ama ben resimleyememiştim. bu güzergahın hepsini bir kaç kez yaptım. keyifli ve güzel bir rotadır. günde 100-200 km sürüşlerle çok keyifli yerlere varılır ve bol bol gezilir. ideal süresi en az 10 gün olmalı hatta daha fazla ki gittiğin yerlerin tadını bol bol çıkarabilesin. bir de illa kamp yapacaksın diye bir kural yok. güneyde kamp alanlarına giriş, çadır parası falan en az 20-25 tl idi. ben o fiyatlara açık büfe kahvaltının dahil olduğu şahane oteller bulmuştum ve oralarda konaklamıştım.
Benim tatilde 9 gün olcak ve moteller pansiyonlar acık pufe oteller dedigin gibi uygun yerler vardır biraz arayıp biraz gezip oralarda kalınabilir güzelde olur. Kısmetse 03.07.2010 tarihinde cıkacaz herhalde :cat:
Bu güzelgah üzerinde ki honda servislerinide tespit ettimi, yedek ampul, buji ve lastik tamir kiti aldımı tamamdır.