selam beyler;
dün akşamüzeri istanbuldan yola çıktım ve şükür kazasız belasız makineyi ankaraya getirdim. boludan sonra yağmur vardı ama genelde yol çok keyifliydi.
motoru da otoyolda test etme şansım oldu ilk izlenimlerim çok keyifli zaten ekspertizini güvendiğim ustamla beraber yaptığımız için sıkıntım yoktu ama asıl yolda belli eder motosiklet kendisini.
nitekim umduğum gibi oldu alet 250 km/h hıza nazlanmadan ve zorlanmadan ulaşıyor daha fazlasını deneyemedim trafik fazlasıyla yoğundu. zaten daha fazla yapsa da gereksiz.
yolda nissan 350z ile yaklaşık 30 km/h boyunca takıldık. Harika bi otomobil, virajlar nedeniyle top-speedime ulaşamadım ve de 230-240 civarında kaldım hep bu kovalamaca esnasında. bir kaç kez uygun şerit bulup geçtim ama asıl merak ettiğim pilotaj farkı ya da motosikletin avantajıyla öne geçmek değil nissanın gidişini ve hızlanışını görmekti, o yüzden bekledim tekrar geldi devam ettik. sonucu söyleyeyim son süratte elemanı geçemedim. 200 den sonra bile araba inanılmaz ivmeleniyor ve de şahane viraja giriyor. otoyol şartlarında olduğumuz için ara hızlanma kıyaslama şansım olmadı ama dediğim gibi düzlükte son süratte spor otomobiller avantajlı imiş

)
herkese kazasız sürüşler...