Motorunu yeni alan bütün arkadaşlara kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. :rendeer: ZN ailesi büyüyor.
Üstadım profil resminizdeki motor sizin motorunuz mu? Rengi çok hoş duruyor. ZN nin bu rengini hiç görmedim. Büyük fotolar varsa paylaşırsanız sevinirim.
işyerindeki bilgisayarım biraz yavaş oldugu için yeni foto eklemem biraz zaman alıyor.. daha önce 2 foto eklemiştim 342. sayfadan bakabilirsiniz..
hocam bizimkisi ilk görüşte aşk gibi bişeybir sabah otobüste giderken galerinin içinden göz göze geldik
yaklaşık 4 aydır kullanıyorum aynı renkten henüz görmedim bu da çok hoşuma gidiyor
zn almama bikaç gün kala gördüm bu rengi hemen aldım.. 2009-2010 üretim oldugunu soylediler..
Bugun servise götüreceğim motor 4.000 bakımında olacak akşam. ayrıntılı yazarım akşam, bu arada dün akşam uzun lamba patladı.enteresan oldu biraz. hafta sonu 200 km yol yaptım istanbul içinde , kabul etmek gerekirse yoruyor arkadaş tirteşimi var motorun bi ara uykum geldi sürerken....
Nazar değmesin hocam harika duruyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
Haftasonu 200 km ha :queen: Abi nabıyosun ya. Haftasonu ben de gezdim avcılar sahilde 30 km yol yapana kadar kaç tur attım sayısını tutamadım. Bu rodaj nasıl bitecek bilmiyorum:queen:. Motor daha 250 km de. 50 kmh süratle de uzun yola çıkılmaz kiPazar sabahı şöyle saat 3 - 4 gibi kalsam edirneye doğru yola çıksam 50 kmh ile kendimi yollara vursam? E 5 o saatlerde sakin olur. Kafayı kırıp yapcam galiba. 125 km gittikten sonra geri dönerim toplam da 250 km yapar. 250 km de ortalama 50 kmh süratle 5 saat yapar. Aralarda soğutma ile 6 saat de. Sabah kahvaltısında evde olurum. Nasıl plan?
aman hocam e-5 den elinizden geldiği kadar uzak durun. şahsi fikrim mahmutbeyden gişelerden yardırarak çerkezköye doğru emniyet şeridinden sağdan sağdan gidersiniz. en azından görülür olursunuz. birkaç çıkış var ama o da önemli değil. rodajda hep 2 kişiydik, 125 znler racing gibi sıkıntılı rodaj dönemi olmuyor en azındanben dahil kimse yaşamamış tabiri cairse taş gibi motor.Bi ara kahvaltı ayarlayalım böyle eşlerimizide getiririz. güzel olur şöyle hidiv kasrında açık büfe![]()
Evet doğru Tem de olabilir. Kahvaltı fikri de süper önümüzdeki haftalarda benim üç silahşörlerin sünetleri var ondan sonraki haftalarda yaparız inşallah bir kahvaltı organizasyonu.
Merhabalar hocam aramıza hoş geliceksin inşallahBen sana ilk kez motorsiklet kullanıcaksan şiddetle ZN' yi tavsiye ederim. Süper bir gezi motoru, hem atak, hem kıvrak, hem tatlı görünüşlü bir motor:wiinkk:
Ayrıca 125cc.lik motor hacmi ile de şehir içinde seni üzmez! Ben artçımla beraber bile 110km.yi gördüm. Ancak tabii ki performans motoru değil bu motor. Beklentin farklıysa başka modellere yönelmeni tavsiye ederim. Onun haricinde bilmen gerekenleri zamanla hem bu faydalı forumumuzdaki bilgili arkadaşlarımızdan hemde yaşantılarınla edindiğin tecrübelerden öğreniceksindir:cat: sıkıntı yapma derim ben!
Kask için sana önerebileceğim süper bir kask var, en azından benim için süper:queen: Ben hem kendime Kırmızı rengini(Motorumla aynı renk) hem de kız arkadaşıma Beyaz rengini aldım. Süper kaliteli, sağlam!! ve kalitesinide dışarıya yansıtan bir kask! Hatta 4-5 kişi sordu durduğum bazı yerlerde kaskı nerden aldın hocam die:bounce:
Kaskın resimlerini ekliyorum.
![]()
![]()
Bence çOk şık bir kask! Kaskın markası ve modeli "LS2 Cruiser". google' da bu şekilde arattığın taktirde bir çok online satış mağazasından temin edebilirsin. Ben 125TL.ye aldım adedini.
Benim söyliceklerim bu kadar, aklına takılan her türlü soruya her zaman yardımcı olamaya çalışırım. Umarım yakında aramıza katılırsın @erdemalkama hocam..:wiinkk:
Allah mürvetlerinide göstersinsizin üçüz mü var
tabii yine yazarız kahvaltı konusu özellikle zn kullanıcıları gelirse tabii daha bi sevindirik oluruz
bende bu haftalarda bi 1 haftalık izne çıkayım diyorum..
arkadaşlar haftasonu resimdeki beyaz kasktan aldım.. ön camın çıkarılabildigini duymustum çıkarmak istiyorum bi fikri olan var mıdır??
arkadaşlar haftasonu resimdeki beyaz kasktan aldım.. ön camın çıkarılabildigini duymustum çıkarmak istiyorum bi fikri olan var mıdır??
bugun ankaradaki satış noktalarından birisini aradım. artık fabrikadan motor gelmediği için 1-2 aya kadar parça sıkıntısı yaşarsın zaten piyasada da satılanı bulamazsın deyip moralimi bozdular. bunun üzerine mondialin fabrikasını aradım üretilmediğini onlarda onayladılar ancak parça sıkıntısının kolay kolay yaşanmayacağını savundular. biz batarsak anca ozaman yaşarsın dediler2005 te üretimi durduğu 10 sene parça getirme yükümlülükleri olduğu için 2015 e kadar korkmana gerek yok zaten 2015 den sonrada hemen pat diye bulunmamazlık olmaz diyerek biraz moalimi düzelttiler. ardından antalyadaki satış bayisinden birisini aradım ellerinde sadece kırmızısı olduğunu soylediler ancak gri renginide başka bir bayiden getirtebileceklerini soylediler. fabrikayı aradığımda 2.el alınırmı diye sorduğumda da 2.el tavsiye etmedi. en kötü ihtimalle akü masrafın olur dediler. bende antalyadaki bayiden fiyat aldım. sıfır herşey dahil (ruhsat ve plaka) 1700tl nakit paraya verebileceklerini soylediler. hoş bu duyduklarım üzerine alıp almamada biraz tereddüte düşmedim diyemem. sizce 1700 tl nasıl bir rakam. unutmadan fabrikaya yeni modelleri sordum. sneye kadar en az 15 adete yakın yeni modeller geleceğini ancak scooter değil ağırlıklı touring vb. vede en az 250cc motor getireceklerini soylediler. net bir zaman vermedi. şirket sırrı muhabbeti
![]()
sizler neler düşünüyorsunuz? sizce znlerin devri bittimi. son olarak adama ısrarla zn benzeri bir model getireceklermi diye sordum. ve hayır cevabını aldımaslında biryandan iyi ama anlayamadığım şey bu motor gorduğum kadarıyla en çok satan modellerinden birisi neden bu modeli gözardı ediyorlar? nasıl bir satış politikası bu vallaha anlayamadım.
bugun ankaradaki satış noktalarından birisini aradım. artık fabrikadan motor gelmediği için 1-2 aya kadar parça sıkıntısı yaşarsın zaten piyasada da satılanı bulamazsın deyip moralimi bozdular. bunun üzerine mondialin fabrikasını aradım üretilmediğini onlarda onayladılar ancak parça sıkıntısının kolay kolay yaşanmayacağını savundular. biz batarsak anca ozaman yaşarsın dediler2005 te üretimi durduğu 10 sene parça getirme yükümlülükleri olduğu için 2015 e kadar korkmana gerek yok zaten 2015 den sonrada hemen pat diye bulunmamazlık olmaz diyerek biraz moalimi düzelttiler. ardından antalyadaki satış bayisinden birisini aradım ellerinde sadece kırmızısı olduğunu soylediler ancak gri renginide başka bir bayiden getirtebileceklerini soylediler. fabrikayı aradığımda 2.el alınırmı diye sorduğumda da 2.el tavsiye etmedi. en kötü ihtimalle akü masrafın olur dediler. bende antalyadaki bayiden fiyat aldım. sıfır herşey dahil (ruhsat ve plaka) 1700tl nakit paraya verebileceklerini soylediler. hoş bu duyduklarım üzerine alıp almamada biraz tereddüte düşmedim diyemem. sizce 1700 tl nasıl bir rakam. unutmadan fabrikaya yeni modelleri sordum. sneye kadar en az 15 adete yakın yeni modeller geleceğini ancak scooter değil ağırlıklı touring vb. vede en az 250cc motor getireceklerini soylediler. net bir zaman vermedi. şirket sırrı muhabbeti
![]()
sizler neler düşünüyorsunuz? sizce znlerin devri bittimi. son olarak adama ısrarla zn benzeri bir model getireceklermi diye sordum. ve hayır cevabını aldımaslında biryandan iyi ama anlayamadığım şey bu motor gorduğum kadarıyla en çok satan modellerinden birisi neden bu modeli gözardı ediyorlar? nasıl bir satış politikası bu vallaha anlayamadım.
![]()
![]()