- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu basligini tam kavrayamadim
konu basligini tam kavrayamadim
başlıkta bi arıza var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------
resimlerin 7.si hariç hepsi duruyor
belki 3. resimde hariç olabilir![]()
Motorlar durmuyor. Motorcunun pantolonundan hareket belli. Tekerler gündüz çekilen çoğu fotoğrafta duruyormuş gibi görünür zaten.
Fotoğraf hadisesi omlet yapmaya benzer. Yaparken iki parametre vardır: ocak ateşinin miktarı ve ateşte kalma süresi. Eğer kısık ateşte pişirirseniz daha uzun süre ocakta turarsınız, yoğun ateşte ise daha kısa süre...
Arkadaşlar omleti yoğun ateşte (gündüz, güneşli hava, bol ışık) yapmışlar dolayısıyla ocakta kısa süre kalmış (fotoğraf makinesinin perde(shutter) hızı fazlaymış). O kadar az ki, tahminen saniyenin 250'de 1'i kadar. O sürede de tekerin duruyor gibi görünmesi gayet doğal.
Bu arada fotoğraflardaki asıl hile şu: 4. fotoğraf ile 6. fotonun aynı olduğunu farketmediniz mi? 4. fotoda görünen 2 kişi de aynı kişi.. üstüste bindirilmiş fotolar.
+3
başlığı 4 , 5 kere okudm ama hala kavrayamadım . hadi doğrusu şu olsun "4 tekerden az olan vasıtaları kulanamayanlar" ama resimlerle ne alakası onu çözemedim![]()
Hepsi gerçek.... Yanlızca 4 te photoshop var... Çamur atmayalım lütfen...