Işte bu 4 teker ve üzeri süremeyenlere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bikepics192134800.jpg

bikepics192137800.jpg

bikepics192150800.jpg

bikepics192874800.jpg

bikepics192132800.jpg

bikepics192131800.jpg

bikepics192130800.jpg

bikepics192126800.jpg

Bir iki resime dikkat edilirse lastikler duruyor.Elbette yapılmayacak(ben almayın:cherry: )hareketler degil ama sanki duruyorlar.

başlıkta bi arıza var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

resimlerin 7.si hariç hepsi duruyor
belki 3. resimde hariç olabilir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fotoğraflardaki motosiklerin durduğuna tekerleklerin sabit gibi durduğundan dolayı karar verdiyseniz, çoğu bas-çek dijital fotoğraf makinesi özellikle flaşlı çekimlerde öyle çeker. Başka bir detay farkettiyseniz bilemem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu basligini tam kavrayamadim

başlıkta bi arıza var :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

resimlerin 7.si hariç hepsi duruyor
belki 3. resimde hariç olabilir :)

+3

başlığı 4 , 5 kere okudm ama hala kavrayamadım . hadi doğrusu şu olsun "4 tekerden az olan vasıtaları kulanamayanlar" ama resimlerle ne alakası onu çözemedim :)

Motorlar durmuyor. Motorcunun pantolonundan hareket belli. Tekerler gündüz çekilen çoğu fotoğrafta duruyormuş gibi görünür zaten.

Fotoğraf hadisesi omlet yapmaya benzer. Yaparken iki parametre vardır: ocak ateşinin miktarı ve ateşte kalma süresi. Eğer kısık ateşte pişirirseniz daha uzun süre ocakta turarsınız, yoğun ateşte ise daha kısa süre...

Arkadaşlar omleti yoğun ateşte (gündüz, güneşli hava, bol ışık) yapmışlar dolayısıyla ocakta kısa süre kalmış (fotoğraf makinesinin perde(shutter) hızı fazlaymış). O kadar az ki, tahminen saniyenin 250'de 1'i kadar. O sürede de tekerin duruyor gibi görünmesi gayet doğal.

Bu arada fotoğraflardaki asıl hile şu: 4. fotoğraf ile 6. fotonun aynı olduğunu farketmediniz mi? 4. fotoda görünen 2 kişi de aynı kişi.. üstüste bindirilmiş fotolar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorlar durmuyor. Motorcunun pantolonundan hareket belli. Tekerler gündüz çekilen çoğu fotoğrafta duruyormuş gibi görünür zaten.

Fotoğraf hadisesi omlet yapmaya benzer. Yaparken iki parametre vardır: ocak ateşinin miktarı ve ateşte kalma süresi. Eğer kısık ateşte pişirirseniz daha uzun süre ocakta turarsınız, yoğun ateşte ise daha kısa süre...

Arkadaşlar omleti yoğun ateşte (gündüz, güneşli hava, bol ışık) yapmışlar dolayısıyla ocakta kısa süre kalmış (fotoğraf makinesinin perde(shutter) hızı fazlaymış). O kadar az ki, tahminen saniyenin 250'de 1'i kadar. O sürede de tekerin duruyor gibi görünmesi gayet doğal.

Bu arada fotoğraflardaki asıl hile şu: 4. fotoğraf ile 6. fotonun aynı olduğunu farketmediniz mi? 4. fotoda görünen 2 kişi de aynı kişi.. üstüste bindirilmiş fotolar.

süper teşhis BUNLAR FAKE :queen:

Selam herkese, ya arkadaşlar ben 1. 4. ve 6. resimlerde takıldım bu işaret ettiğim resimlerde manzara hep aynı ve motorcunun hareketleri farklı ,ne teseadüf resimleri çeken kişi hep aynı noktada deklanşöre basmış ,helal olsun milimetrik adammış...:queen:

Hepsi gerçek.... Yanlızca 4 te photoshop var... Çamur atmayalım lütfen...

+3

başlığı 4 , 5 kere okudm ama hala kavrayamadım . hadi doğrusu şu olsun "4 tekerden az olan vasıtaları kulanamayanlar" ama resimlerle ne alakası onu çözemedim :)

Kimileri araba sürmeyi beceremezken kimilerine iki teker bile çok gelir başlığa takılma dostum geniş açıdan bak...

Fazla abartılı, hatalı yönlendiren fotoğraflar. Motosiklet Ulaşım ve eğlence aracıdır. Akrobasi istersek sirkler veya panayırdan takip ederiz.

Hepsi gerçek.... Yanlızca 4 te photoshop var... Çamur atmayalım lütfen...

Evet ben de onu diyorum zaten. 4. fotoya başka bir fotoyu bindirmişler. Bu fotonun orijinal hali ise 6. foto. Benim görebildiğim tek hile bu.

Youtube'da bu cambazlıkları yapan tonlarca adam var. Benim nasıl yapıldığına dair bir fikrim yok, merakım da yok ama inanılmaz bir olay değildir yani. Öyle fotoşop, hile falan aramaya gerek yok.

lastikler duruyor diyenlere dicek söz bulamıyorum madem lastikler duruyoda o motor tutkallamı yapıştırmışlarda dik durabiliyo yolda takoz koymuştur belki :p herşeye muhalefet olmamak lazım güzel deyip geçin yaw.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar