cezayı ödeyeceksin.
bidhada taksiyle gidersin ehliyetini almaya.
yapacak bişey yok.
ancak ikinci ceza için aynı gün ehliyeti gidip aldıysan mahkemede ehşiyetim vardı ama yanımda değilidi diyebilirisin.
tabi ehliyetin alınış tarihi ceza tarihiyle aynı gün yada öncesi olmalı.
bence bu olay tamamen saçmalık. adam sağa sola parasını vermiş, yazılı sınavı, direksiyon sınavını geçmiş daha ne istiyosun. illa o plastik nesneyi gösterincemi herşey tamam oluyor.
Kardeşim Bende senin gibi 2 kez ceza yedim hemde 1 hafta içinde şerefsiz herif resmen kıllık olsun diye ceza kesti bana 2 sinide mecbur ödedim sende ödeiyheceksin malesef.
her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmassın cezaları ödediğin taktirde tebiki.Allah sana sabır versin demekten başka bişe diyemiyorum o adamı nerde görsem ne zamn aklıma gelse beddua ediyorum senin gibi.Allah belasını versin..
Sizinkide ayrı bi tartışma konusuymuş.
Hem ehliyetsizlikten 2 defa ceza yiyorsunuz hem polis memuruna hakaret ediyorsunuz. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?
Neyse geçmiş olsun..
Farkındaysan aynı polis memuru diyorum 4 gün içinde.
Merhaba arkadaşlar..
Dosyamla beraber ehliyetimi almaya giderken motosikletle polise yakalandım.
ve 2. ehliyetsiz cezam oldu mahkemeye sevk edildi.
1. sini ödememiştim hala 2. si de geldi ne kadar gelir ne olur bilgi verirseniz sevinirim
arac senın degılse hem araca hem sana 800lıra ıkıncı seferde aynı sekılde 1600lıra ceza ödeyeceksın?gecmıs olsun:farao:
işte 800+800 kac edıyor arkadas anlamadın galıba:wiinkk:Hayır ikinci seferinde de aynı ücretten tarifelendiriliyor.
hey maşşallah kımmiş bu şahsiyet? 1 anladık 2 de oluyormuş ama 3 hocam bıraz kerizlik olmuyormu bıle bıle polısın ustune gıdılırmi1 gün içinde 3 kez ehliyetsizlikten ceza yemiş tanıdığım var.ale: