Karbüratör Manifoltu Arızası:
Karbüratör ile silindir arasında ki bağlantıyı sağlayan plastik boru - manifolt- titreşim sonucunda üzerinde mikro çatlamalar oluşuyor ve zamanla açılıyor. 9000km'de bir tanesi iyice açılıp benzin hava karışımını dışarıya sızdırıyor ve silindire yeterli yakıtı aktaramıyor. Sonuç olarak daha sonra silindirin teki çalışmıyor. Motorun sesi değişiyor ve düzensiz çalışıyor. Ertesi sabah motor soğuk, kalıyor olduğu yerde. Marşa ne kadar bassanız nafile. Almıyor! Servis aranıp parça isteniyor. Manifoltun çifti 36 küsür YTL. Yapacak birşey yok. Geçmiş oldu.
Jinluncular yakında motosiklet sanayiisi alanında atılımlar yapacak ve motorlarının teknik aksamlarını böyle problemlerle deşifre ettikten sonra kendi tasarımlarını oluşturacaklar. Orange Country Chooper'a rakip atölyeler kuracağız daha sonra. Çok yakın. Yaşamadığımız problem kalmadı neredeyse. Rider olabilseydik biraz da.. Hisseden kıssa.
Umarım başınıza gelmez ancak muhtemel. Karbüratör manifoltlarına iyi bakın. O küçük çatlaklar titreşim sonucunda sızdırıyor ve yakıt tasarrufunuda etkiliyor. Birer tane edinin derim.
Yolunuz açık olsun.
Merhabalar
Oldukca eski bir konu buldum bu yuzden yenisini acmayım dedim.
Bu manifolt arızasını bende 2-3 defa yasadım. Hatta bir defasında basıma cok buyuk is actı. Canakkale gezisinden donuste motoru Tekirdag da bırakmak zorunda kaldık. Yenisi takılalı 1 sene kadar oldu ama uzerinde catlaklar olusmaya basladı yeniden. isin kotu tarafı bu parcayı bulmakta zorlastı artık.
Teknik cizimlerinden metal olarak urettirilebilir mi acaba..? ya da baska cozum onerisi olan varsa paylassın lutfen. bir de bu arızanın yasanma sıklıgını merak ediyorum.. yasayanlar paylasırsa sevinirim.
saygılar