Bu cbf 150 ile rüzgara karşı kaç km hızla gidebiliyorsunuz en fazla ?
bende 2-3 saat sonra keşandan ist a 230 km lik yola çıkarım. bol sulu bir yolculuk olacak . durolarla kaya kaya![]()
çok acaip yakışıklı duruyor valla mişlenler cbfye[:
Sallamıştım, demekki tutturduk![]()
Sürücü ağırlığı, düşük yakıt tüketimi için önemli bir etken,
Metehan 120lerde, ben 95 kilo civarındayım,
senin kadar az yakmamız için baya bi fazlalığımız var yani :cherry:
Daha az yakıt için rejime başlayacağım![]()
selam cbfciler benim ön lastik duro 8000 de pert oldu 6 yerinden balon yaptı.Burada bulabildiğim en iyi lastik uşi (yazılışı tam hatırlayamadım) taywan malı bir lastik 60 gayme diyor aranızda kullanan varmı alayımmı ne dersiniz
yaw arkadaş nasıl yapıyorsunuz bu KM leri anlamıyorum,benim motor 2007 model 12000 KM de heryeri orjinal,bugune kadar yedeğe düşmeden yapabildiğim en yüksek 364 KM.şehir içi dışı karışık.166 KM fark naıl olur aklım almıyor...ben 70 kiloyum yani fazla bir ağırlık yok topcase yok,artçı yok...ale::silent::salut:
senin duro 8000 gittiyse iyi benim pirelli MT65 2000 de balon yaptı sanırım üretim hatlı çıkmıştı garantiden değişti ...
demiş olduğun markayı bilmiyorum ama illaki bilen bir arkadaş vardır yardımcı olurlar ...
michelin lastikten şaşmam imkanın var ise kesinlikle tavsiye ederim...:cat:
Beyler bugün tam 205km'lik bir gezi yaptık.''timoti''Hakan abi ile birlikte hyosung GV250,giderken çok güzeldi,fakaaatt gelirken amman Allahım bir rüzgar var daha doğrusu (fırtına) üstüne birde kamyonlar,tırlar...Rüzgar tam karşı sağ ve sol çaprazdan vuruyordu ''kontra manyağı oldum bugün'':mrgreen:
Vallahi tokat gibi,tam sollamaya çıkıcam önümdeki tır 90km/s hızda,arkasına fazlada yaklaşılmıyor (bilmeyenler için:tır,kamyon,yüksek dorseli araçların arkasına 50metreden fazla yaklaşmayın ''türüblansla başa çıkamazsınız'' benden söylemesi,birde tecrübeniz yoksa işiniz yaş) neyse,tırın soluna çıkıyorum türüblansa yakalanmadan (yapışşştırr):mrgreen:95/100/110 lavuk tırcı beni aynadan görüyo oda hızlanıyor: eee tabi bu esnada fırtına tokat gibi vurunca işler dahada zorlaşıyor nihayet 115'le pisiko tırcıyı geçiyorum,tabi bundan birtane yok,sürüsüne bereket.
Yolda giderken radar kontrol tabelalarını gördüm ''gidiş yönünde'' hızımı düşürdüm,Hakan abiyi uyardım (işaret diliyle)70km sabitlendik,tırlar,kamyonlar soldan soldan annam nasıl geliyolar (birdaha radarın cezası 500tl.'de olsa 90km. altına inmicem...
Velhasıl gezi güzeldi,yorulduk,eğlendik,ecük ıslandık,tırcılarla sidik yarıştırdık:mrgreen: resimler Hakan abide,bugün yarın gezi yazısını düzenler...
ismail,
kilo 80. son yakıtta 340'da geçtim yedeğe. 374 km yol 12,5 litre benzin. deponun 13 olduğu da safsata14 litreye yakın benzin aldığımı biliyorum sallaya sallaya
depocu uğraşıyor uğraşıyor bana bakıyor, diyorum 1 litre daha alır
adam da şaşırıyor. çoğu zaman ben alıyorum pompayı kendim dolduruyorum sallaya sallaya.
300-340 arası değişiyor yedeğe geçmem şehiriçi-dışı karışık. dipgaz şehirdışı ise devamlı 300ün altına düşüyor. istanbulda iken 320-380 arasında değişirdi yedeğe geçişim.
falan filan işte, uzun zamandır yakıttan dert yanmıyordum ama dikkat ederek kullanıp yine hüsran olunca yanasım geldi
aslında çok da dert değil 3,5 yakması. nasip olurda büyütürsek fark olmaz arada![]()
baya iyi bi km fakat uzun yoldamı ? agresif kullandıgını zannetmıyom tın tın dır buyuk ıhtımal.
40km/s. ilemi 530km. yaptın:queen:

bir kaç sayfa geri, dönersen nasıl yaptığımı anlarsın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
aynen metehan abi 100 kuruş yakıyorsa normal ama ben az yaktırıyorum işte...
kanka en deli tüketimim 2007 de bir Tekirdağ gezisinde290 kmda yedeğe geçmiştim ama dip gaztaydık...Cihan Birol falan yardırıyordu onlara uyum sağlamak için bastık...onun dışışında 32-350 arası yedeğe geçiyor...
yedekle kaç km gidiyosun biraderim..
hiç denemedim abi...
depoyu fullüyorum11 litre alıyor enson biraz sıkıştırıyorum...
sonra çıkıyorum yollara depo bitip yedeğe geçince tekrar fullüyorum 11 litre alıyor 2 dir ilkinde 490 yapmıştım bu sefer 530 yapınca bende şok oldum deedim kokluyor herhalde diğeriyle kıyaslayınca malum kokluyor gibi geliyor...:queen:
eyvah zafer geldi...:queen: unıge ile zafer ybr topacını harcadılar sıra buraya geldi...![]()
Dip gaz kullanım dışında bizim motorumuz gerçekten az yakıyor. Ben şahsen 5 viteste 80 ile gitmem. 90 ve yukarısı kullanırım.
Rodajda - Karışık Ş.içi & Ş.Dışı Karışık Kullanım (genelde devirli)
Benzin 1 lt = 3,76 TL-3,74TL seviyesi
65 liralık yakıtla 485 km yaptım. Buda kilometrede 13 Kuruş gibi bir değere tekabül ediyor. Buda 17 litre benzin demek. Litre hesabıyla 3,5 litre yakmışım. Gayet güzel bir değer. 3 litreye düşürmek imkansız değil. Sabır işi sadece![]()
Uzun zamandır giremiyodum ya
Benzin muhabbeti açılmışken..
Hafta sonu baya bi gezdim
Festivalede Gittim:cherry:
30 lira'lik benzin attim..Didim-Kuşadasi-Selçuk-Şirince-Otobandan Aydına gittim.Dönüşte-Söke-Didim geri geldim 300 km
Hala gidiyorum yedeğe düşmedi:cherry:
Bu arada Hava filtremle Yağımı değiştirdim..
Geçenlerde bahsi geçen bujiden bizim hondada Var..Fakat felaket geçiriyo aklımı aldı:mrgreen:
Metehan abi servis çamurluğun solmasını yan sanayi olmasına bağlıyo..
Çamurluğa 110 lira fiyat çekti dedim hiç gerek yok turuncuda kalabilir:mrgreen:
Bu arada bahsettiğim bujide 9 lu bişidi..Fiyati 25 lira dedi:farao:
Yakarım bu topiği ulenn ::angry2::::exclaim:::exclaim:
hani bunun üzerindeki gaste kağıdı :mrgreen:
Muratım senin makinada biraz fazla yakmış aga...
rodaj modaj bu kadar çok yakmasına bence bahene değil...sende dipgazcısın belli...ben 65 liraya uzun yolda 750 km giderim çok rahat hatta 800...benimde uzun yolda sabite bağlama huyum var tek isem gezide...80-85 tın tın gidiyorum...