Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2n9gyew.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

3c41h.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

15s7bx4.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

qzf4uc.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:24 ----------

290revl.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bende 125 ZN almak istiyorum motor hakkında bir kaç bilgi verirmisiniz nasıl bir motor ve şuanki fiati nedir piyasada ben Sarı veya Siyah renkte almak istiyorum sizce hangisi daha güzel Sarı mı Siyah mı

ahmetant hocam sagol tşk edrim :)sonunda fotoları eklemeyi basardım:cat: umarım sperlık taktırmak ısteyenlere yardımcı olur resımler.wıwı marka zn ye uyuyor montajıda kendım yaptım cok basıt resımde detaylı cektım sınyal lambasının vıdasından bagladım ben orta boy olanını aldım uzun olanı hıc tavsıye etmıyolar kuvvetlı ruzgarlarda baglantı yerınden catlıyomus trcıh sızın yorumlarınızı beklıyorum...

çok güzel gözüküyor güle güle kullan. nereden aldın acaba?

şekil olarak gerçekten çok güzel de, sanki biraz fazla uzun değil mi yaw?

ahmetant hocam sagol tşk edrim :)sonunda fotoları eklemeyi basardım:cat: umarım sperlık taktırmak ısteyenlere yardımcı olur resımler.wıwı marka zn ye uyuyor montajıda kendım yaptım cok basıt resımde detaylı cektım sınyal lambasının vıdasından bagladım ben orta boy olanını aldım uzun olanı hıc tavsıye etmıyolar kuvvetlı ruzgarlarda baglantı yerınden catlıyomus trcıh sızın yorumlarınızı beklıyorum...

@karaburunlu hocam valla çok güzel olmuş :) ancak seninle en son mesajlaştığımızdan beri inan arıyorum wiwi marka ön siperlik bulamadım!
Sen eğer senin taktırdığının bir küçük boyu yani, en küçük boydan bulabilirsen bana alabilirmisin? ücreti neyse ben hesabına gönderirim..:rendeer::mrgreen::mrgreen:

@karaburunlu hocam valla çok güzel olmuş :) ancak seninle en son mesajlaştığımızdan beri inan arıyorum wiwi marka ön siperlik bulamadım!
Sen eğer senin taktırdığının bir küçük boyu yani, en küçük boydan bulabilirsen bana alabilirmisin? ücreti neyse ben hesabına gönderirim..:rendeer::mrgreen::mrgreen:

olur tabı ben sana msn verıyım gorüşürü[email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------

çok güzel gözüküyor güle güle kullan. nereden aldın acaba?

şekil olarak gerçekten çok güzel de, sanki biraz fazla uzun değil mi yaw?

ızmırde oturuyorum cankaya dan aldım uc boyu var ben orta boy olanını aldım kısa olanıyla arasında 3-4 santım oynuyor tercıh meselesı ıste ben gogsumu ruzgardan tamamen korusun dıye orta boyunu aldım cok faydasını goruyorum...

gerçekten çok güzel gözüküyor motorun kazasız belasız kullanırsın inşallah.siperlikde çok güzel olmuş wiwi malzeme olarak kalite sınıfında iyi yerlerde sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Mondial 125 Zn'nin Sarı rengi mevcutmu sitede baktığımda Gri Kırmızı ve Siyah Renkleri gösteriyor yazın kullanıcağım için Sarı renk herkez tarafından dikkat çekicek bir renk ve bu motorda sarı renk gerçekten çok tatlı durur sperlik taktırmayı düşünmüyorum motora motoru çok yaşlı gösteriyor arkadaki yaslanma koltugunuda çıkarttırıcam onu çıkarttıgım zaman motor daha hoş duruyor arka tarafı çanta falan taktırmayı düşünmüyorum yanlara çünkü motor çok büyük olmadıgı için halleylerdeki gibi çanta yakışmaz bu motora motora bi modifiye falan yapmıycam sadece arkadaki yaslanma selesini çıkarıcam sperlik takmıycam tek katıcağım şey motora elciklere püskül takıcam onlar çok hoş duruyuor ve motorda sarı olunca çok tatlı olucak ama sarısı varmı tam bilmiyorum beni bi aydınlatırmısınız.

125 zn'nin sarı rengi yok. Sarı renk için asya 125t'ye bakabilirsin. Her şeyiyle aynı zaten 125 zn ile

Arkadaşlar Mondial 125 Zn'nin Sarı rengi mevcutmu sitede baktığımda Gri Kırmızı ve Siyah Renkleri gösteriyor yazın kullanıcağım için Sarı renk herkez tarafından dikkat çekicek bir renk ve bu motorda sarı renk gerçekten çok tatlı durur sperlik taktırmayı düşünmüyorum motora motoru çok yaşlı gösteriyor arkadaki yaslanma koltugunuda çıkarttırıcam onu çıkarttıgım zaman motor daha hoş duruyor arka tarafı çanta falan taktırmayı düşünmüyorum yanlara çünkü motor çok büyük olmadıgı için halleylerdeki gibi çanta yakışmaz bu motora motora bi modifiye falan yapmıycam sadece arkadaki yaslanma selesini çıkarıcam sperlik takmıycam tek katıcağım şey motora elciklere püskül takıcam onlar çok hoş duruyuor ve motorda sarı olunca çok tatlı olucak ama sarısı varmı tam bilmiyorum beni bi aydınlatırmısınız.

Monidal 125 ZN nin sarı seçeneği malesef yok hocam, ancak Asya AS 125 T modelinde Sarı renk mevcut. Ama yedek parça ve servis ağı bakımından her zaman Mondial derim ben! Sen bence daha farklı renk seçeneğini değerlendir, Siyahta çok güzel..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Monidal 125 ZN nin sarı seçeneği malesef yok hocam, ancak Asya AS 125 T modelinde Sarı renk mevcut. Ama yedek parça ve servis ağı bakımından her zaman Mondial derim ben! Sen bence daha farklı renk seçeneğini değerlendir, Siyahta çok güzel..

bende onu merak ediyorum ya yedek parça ve servisi mondial kadar iyimi diye ya aslında sarısı çok tatlı duruyor niye yapmıyorlar ki :pale:

Asya,nın pembesini de gördüm ben çok hoş bir renk tonu yakalamışlar ama ben alıp binemem tabi sanırım bayanlar için yapmışlar,sende mondialın kırmızısını düşün istersen bence o da çok göz alıcı duruyor

karaburunlu hocam siperlik hoş durmuş ben de en küçük boy taktırmayı düşünüyorum boyu yükseldikçe hızlanmayı da olumsuz yönde etkiledigini duymustum.. eger bulamazsam da uzunundan alıp bi operasyon yaparım maket bıçağıyla kısaltma olayı falan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Asya,nın pembesini de gördüm ben çok hoş bir renk tonu yakalamışlar ama ben alıp binemem tabi sanırım bayanlar için yapmışlar,sende mondialın kırmızısını düşün istersen bence o da çok göz alıcı duruyor

ya kırmızı hoşuma gitmedi açıkçası ya Asyanın Sarısını alıcam ya da Mondialin Siyah olanını

selam arkadaşlar, bende aranıza katılmak üzereyim :)
sormak istediğim sey,
ruhsat işlemlerini ben mi yapsam yoksa satıcıya vekalet mi versem kararsızım. 300 lira istiyorlar, ben yaparsam 200 e falan gelirmiş sanırım. zor mu bu işelr ne dersiniz ? değer mi uğraşmaya 100 lira falan için. yoksa hiç karışma satıcıya vekalet ver o halletsin mi dersiniz ?
vekalet verince bi sorun cıkmaz dimi ?

İkamet adresine bağlı doğrusu. Ben Şişli ilçesinde oturduğum için plaka ruhsat işlemleri yaklaşık bir hafta alıyor o yüzden muameleciye yaptırıyorum. Eğer ikamet adresine bakan şube çok yoğun olmayan bir bölgeyse kendin de yapabilirsin. Ama saatlerce sırada beklemeyi göze almalısın. Hem dışarda duyduklarım hem de sitede okuduklarım bu yönde.

selam arkadaşlar, bende aranıza katılmak üzereyim :)
sormak istediğim sey,
ruhsat işlemlerini ben mi yapsam yoksa satıcıya vekalet mi versem kararsızım. 300 lira istiyorlar, ben yaparsam 200 e falan gelirmiş sanırım. zor mu bu işelr ne dersiniz ? değer mi uğraşmaya 100 lira falan için. yoksa hiç karışma satıcıya vekalet ver o halletsin mi dersiniz ?
vekalet verince bi sorun cıkmaz dimi ?

hocam valla bence çOk tefarruatlı ve uzun işler bunlar. Bisürü gereksiz belge ve kağıt doldurman gerekicek, ordan oraya ordan oraya koşuşturmaya değmez ama 300TL. çOk fazla söylemişler yAa, ben Denizlide 200TL.ye hallettim trafik müşavirliğine vekalet verip. Normalde 125-130 falan tutuo dediler banada! Belki İstanbulda daha farklıdır ama onu bilemicem..

herkese slm'lar ben zn'ye grafik olarak bi şeyler eklemek istiyorum ama emin değilim nasıl durur,nerde yaptırabilirim?yada örnekleri varsa,paylaşırsanız çok makbule geçer...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar