ybr 250 9.400 tl civarı buda 5.000 dan aşağı olmaz sanmıyom
:farao:
başına iş alıcan valla...sök tak fantazi işi aga...bak başka bir motorun debriyaj balata değişimi esnası çekmiştim...
Aydoğan aga önce senin soruna cevap..o dediğin malzeme debriyaj sökümünde kullanılıyor...
ybr 250 9.400 tl civarı buda 5.000 dan aşağı olmaz sanmıyom:farao:
Sigortayı kontrol ettikten sonra ampermetre ile sigorta çıkış kablolarınıda kontrol ediniz. Akünün 11-12V ve üzeri akım vermesi lazım. Vurdurarak çalıştırın ve akünün şarjını ölçün. Gerçi bizde farlar direk açık olduğundan akım sürekli düşüyor . Hafif gazda 12-13 V vermesi laızm.
Kontak kablolarının kontrol edilmesi için ön konsolun çıkması gerekiyor. Vurdurarak çalıştırabiliyorsanız servise götürmeniz en mantıklı seçenek olacaktır.
:bu çok güzel ya valla yıkıldım gülmekten gerçekmi bu yoksa fotomontaj filanmı?:queen::queen::queen:
Eyvallah hacı abi, resimler için sağol faideli oldu
Topiclermi karıştı. :silent:
yok aga fotomontaj değil orjinal ..
Bugün saat 14.15 te msnden gezelimmi deyince 3 arkadaş zaten hazırda sotede bekliyormuş bi Karaburun yapalım dedik...45 dakika sonra 15 te buluştuk ...
soldan sağa...mete handro...sedat 57...newceri...tek teker ramço...küfteler yendi Karadeniz keşfedildi...:cherry:
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.
Buralar hiç yabancı gelmedi nedense![]()
pistonları derken ramazanda vardı '' ları'' biz tek pistonla dövündük rüzgara karşı :queen:
Güzel gezi olmuş.Sedat abi sen geçmişsindir hepsini :queen::queen:
yidim tabi hacı alayını hyo ile kafa kafaya gittim :cherry::cherry: baksana nasıl yattım gecicem diye tam apaçiydim..depoyla bütünleştim :queen: yalnız yollar köpek ölüsüyle doluydu cok kötü bir durum..
İsmail abi, yarına, bir güne , yanına geleceğim öm at adresini napıosun, nerdesin![]()
Bugün saat 14.15 te msnden gezelimmi deyince 3 arkadaş zaten hazırda sotede bekliyormuş bi Karaburun yapalım dedik...45 dakika sonra 15 te buluştuk ...
soldan sağa...mete handro...sedat 57...newceri...tek teker ramço...küfteler yendi Karadeniz keşfedildi...:cherry:
yeni rekorum arkadaşlar 11lt ile 530 km yol yaptım...
Yedege geçmeden 600'ü bulur o zaman. Bravo :cat: