bnm ki büyük ihtimalle zincir geirlcek takozlarda eskidi galiba ondan sanırım oysaki hiç ne kafa kaldırım ne ani kalkıs 
kolay gelsn arkadslar yaaa 2 motor arasında kaldım daha öncede aynı soruyu sordum cevap vermiştiniz ama biraz bna gaz verin ybr 125 veya cbf 150 kimisi de dior o kadar para vercene git ucuz yollu bi araba al kafan rahat olsun dio salaklık etme dio daha yeni ehliyetimi de aldım motor için dosya hazır cıkartmadım daha trafikten biraz tavsiye verirseniz sevinirim yas 20 ögrenciyim bu arada
kolay gelsn arkadslar yaaa 2 motor arasında kaldım daha öncede aynı soruyu sordum cevap vermiştiniz ama biraz bna gaz verin ybr 125 veya cbf 150 kimisi de dior o kadar para vercene git ucuz yollu bi araba al kafan rahat olsun dio salaklık etme dio daha yeni ehliyetimi de aldım motor için dosya hazır cıkartmadım daha trafikten biraz tavsiye verirseniz sevinirim yas 20 ögrenciyim bu arada
siyahı yokmu bu motorun sankım sıyah daha yakısıklı duruyo içi çürük olsada :mrgreen::queen:
unigue nın hala sesi cıkamdı şimdi bakmıstır o motor 100 ü geçmiyo sinir olmustur geri takıyodur şimdi![]()
Güldürme beni :mrgreen: Evdeyim çıkmadım dışarı hava kapalı.Yeni ybr nin maviside güzel.
2004 model ybr'lerin far açma kapama anahtarlı sağ kütüğünü alıp da otomatik farlı motosikletine uygulayan arkadaşlar vardı.
uygun soket bizim 2008 modellerde mevcut mu yoksa kesme biçmeye mi gitmek gerekiyor tesisatta?
tesisatı yaralamadan uygulamak mümkünse rialliden siparis edecegim bir tane. dört tane de 2009 sinyali çakayım bu esnada.
rialliye 2009- 2010 modellerin 5 kollu jantları düşende onlardan da birer tane siparis ettik mi tüm model yıllarının en rafine ybr sine kavuşacağım. :mrgreen:
rialli uyuma, yeni selenoidli 25 lik karbüratörle 5 kollu jantları getir artık.
Arkadaşla bugün yaylalara gittik.Gidişine hayran olunan uag ye bindim.Benzin almak için e 5 e çıkdık benim motoru onla kardeşine verdim bende herkezin övdüğü uag yi aldım nasıl bişey diye benim arkamdada onun arkadaşı vardı o şayit benim motora yetişemedim.Gazı dibine kadar kökledim ama yetişemedim.Arkamdaki buna şahittir.Neyse benzinliğe girdik çocuk orda takas edelim lafları etmeye başladıBende 2nci el ybr alıcakdım dedi bunu aldık takas edelim dedi
Arkadaşı bu foruma üye yapabilirim inanmayanlar için
Bundan sonraki gezmemizde fotoğrafını çekicem motorların yanyana.Ama gene ıslandım bilmiyorum sizin orlara yağdımı.O yağmurda motor sürdüm bu 3 ncü afedersiniz boxerıma kadar ıslandım.