yarın 2 sınavım var hocayla gorusmem lazım yarın kesin durumu bildiririm.
gorusmek dileğiyle,
bnde katılımcı bir MT uyesi olmak istiyorum =)
hadi baaalim kır zincirlerini :queen: senide aramızda görelim bu gün commuter tayfasıyla yarın gazcı tayfayla :cherry:
tamam topik fossladı bu kadar agaiki kişi yardırıp gideriz artık
:wiinkk:
bu cennet mekan bizi bekliyor hacı abi yek teker :mrgreen::mrgreen:
![]()
allah kahretsin yine bu seferde düğün var gelemiyorum arkdaş ne zaman bende geleceğim gezilere yaa(
opet istasyonunun ismini yazarmısınız.
çalıştığım güne denk getirmeye devam edin sizale:
bende sizin boya badana yapacağınız güne getirecem hep![]()
aga köftede yeriz...
mete bak köfte diyoruz....
Agalar İstanbulada Bursayada yağmur diyor hava tahminleri...demedi demeyin sonra....ha bugün gitseydiniz şimdiye ordaydık...![]()
cidden yağmurlu ise kötü ama hava durumunu inceleyip güzel diyen kişi sedat... bizi kolpayamı getirdi....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
mete sen yağmurdanmı korkuyorsun.................
haklı walla, pazartesi de dahil olmak uzere yagmurlu gozukuyor :S
inan bende şimdi baktım ve acı gerçeği gördüm... sedat a güvenende suç... hemi o mete yi de ekip evine süt içmeye gitmişti...![]()
kolpacı sedat....
ulan biz gezi oldumu sizleri tek tek arıyoruz...böyle sağdan soldan duymuyoruz adın geçmiş bi bak topiğe diye veya tesadüfen görmüyoruz...hatta topik bile açmıyoruz...r: hadi kontürünüz yoktur zartdır zurtdur ama bi pm atsanız bari...
mete konun geçti bende kontür olmadığından sedat a söyledim ara diye...ya dalğınlığına geldi yada unuttu.. ama gel mete sende köfteyi
düşün keşfedilmeyi bekleyen iznik i düşün..... yaz yamurundan korkma......
![]()