06/06/2010 pazar günü iznik gölüne gidiyoruz....!!!

sizin kararınız ney....!!!

• Kullanılan toplam oy
    17
Arkadaşlar ben orhangaziliyim ama şu an aydın'dayım malıum okul... İznik gölünde keşfedilmesi gereken çok güzel yerler gönül isterdeki geleyim sizleri gezdireyim:( keramet Ilıca'ya gidin sıcak su da yüzün, rahatlayın. yağmurda bir başka olur orası zaten... Gölyaka tarafında rahmibaba restaurant var isterseniz oraya gidip içli köfte veya yayın balığı tava yiyin... Hiç olması İznik imren köftecisini bilmeyen yoktur. İznikte de var orhangazidede. O müthiş tattan kendinizi mahrum bırakmayın. soracağınız bir şey varsa ben buralardayım..:)

Yeni uyandım dolayısıyla yeni gördüm geziyi.Yarın yağmurlu ne yazıkki.Bende bayadır gideyim İznige diyordum uzun süredir gitmedim.Yarın değilde önümüzdeki günlerde olursa sizi yolda karşılarım ramço.

Yeni uyandım dolayısıyla yeni gördüm geziyi.Yarın yağmurlu ne yazıkki.Bende bayadır gideyim İznige diyordum uzun süredir gitmedim.Yarın değilde önümüzdeki günlerde olursa sizi yolda karşılarım ramço.

yarin yağmurlu...büyük ihtimal önümüzdeki günlerde gidecez.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------

hehe elemanları kandırdım...4 motör şimdi Karaburuna gidiyoruz...

newceri...sedat 31...ramço ve ben...görüşürük beyler...:rendeer:

asıl biz seni kandırdık... köftecinin yerini öğrendik.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------

Arkadaşlar ben orhangaziliyim ama şu an aydın'dayım malıum okul... İznik gölünde keşfedilmesi gereken çok güzel yerler gönül isterdeki geleyim sizleri gezdireyim:( keramet Ilıca'ya gidin sıcak su da yüzün, rahatlayın. yağmurda bir başka olur orası zaten... Gölyaka tarafında rahmibaba restaurant var isterseniz oraya gidip içli köfte veya yayın balığı tava yiyin... Hiç olması İznik imren köftecisini bilmeyen yoktur. İznikte de var orhangazidede. O müthiş tattan kendinizi mahrum bırakmayın. soracağınız bir şey varsa ben buralardayım..:)

hemen dediklerini kaydetiyorum............... gittiğimizde ilgilenelim...

Len ne yağmuru çakma motorcular.. akşam iyi yırttım valla yagmurdan otobanda yagmur arttıkça gaza asılıyom arttıkça vites yükseltiyom en son 260 gördüm bıraktım dedim yerleş yaş sakata gelmeyelim:mrgreen::mrgreen:mete_62 ye grup sürüşünden dolayı teşekürü borç biliyorum hacı paşa :)

Len ne yağmuru çakma motorcular.. akşam iyi yırttım valla yagmurdan otobanda yagmur arttıkça gaza asılıyom arttıkça vites yükseltiyom en son 260 gördüm bıraktım dedim yerleş yaş sakata gelmeyelim:mrgreen::mrgreen:mete_62 ye grup sürüşünden dolayı teşekürü borç biliyorum hacı paşa :)

Ulan son düzlükte yardırdınız gittiniz bu adam öldümü kaldımı...motorumu gümledi :pale: neyse güzel fotolar çekmişim he...

SANY0398.jpg

SANY0397.jpg

SANY0395.jpg

SANY0394.jpg

SANY0393.jpg

SANY0392.jpg

SANY0391.jpg

SANY0390.jpg

SANY0389.jpg

SANY0388.jpg

SANY0387.jpg

SANY0386.jpg

SANY0385.jpg

SANY0384.jpg

SANY0383.jpg

SANY0382.jpg

SANY0381.jpg

SANY0380.jpg

SANY0379.jpg

SANY0377.jpg

SANY0375.jpg

SANY0374.jpg

SANY0373.jpg

SANY0372.jpg

SANY0371.jpg

SANY0369.jpg

SANY0368.jpg

SANY0367.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

SANY0378.jpg

hacı kanka ben 2.60 ta iyi yakalamışşsın tebrik ederim cok deli rüzgar vardı o hızlarda bilem rahatsız etti :mrgreen::mrgreen:

mete resimler on numara...

evet aga bende beğendim...yani bir gezi illaki programlı olacak diye bir kaide yok...gün uzun...istenen saat heryere gideriz aga yeterki siz arayın bi çağrı atın ben size dönerim...

gittiğimiz yeri haritada görün beyler siz galiba 150 km yaptınız yanlışmıyım toplamda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

hacı kanka ben 2.60 ta iyi yakalamışşsın tebrik ederim cok deli rüzgar vardı o hızlarda bilem rahatsız etti :mrgreen::mrgreen:

Milliyetde uyarmış aga yağmur geliyor ısı düşüyor diye...İznik yalan olur aga...

Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı
Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile güney kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışla birlikte hava sıcaklıkları kuzey, iç ve batı bölgelerde azalacak.
16:53 | 05 Haziran 2010

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkenin batı kesimleri bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Yarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adıyaman çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak; Marmara'nın doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik, Balıkesir), Batı Karadeniz (Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Düzce, Kastamonu), Çankırı, Çorum, Kütahya ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde (Nallıhan, Beypazarı, Polatlı, Ayaş, Güdül, Çamlıdere, Kızılcahamam, Kazan, Esenboğa, Çubuk) ise kuvvetli yağışlar görülecek.

Pazartesi günü ise Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışlar; Marmara'nın doğusu (İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik), Batı Karadeniz'de (Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Düzce) kuvvetli olacak.

Hava sıcaklıkları yarın Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ile İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde 6 ila 8 derece olmak üzere, kuzey, iç ve batı bölgelerde azalacak.

Kuvvetli yağış ve hava sıcaklığındaki azalmanın oluşturabileceği sel, ani su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar, gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar