Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sevgili arkadaşım hayırlı ugurlu olsun.kaza bela gormezsin inşallah. sorularına bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım.

1.motoru ayakla ileri geri iterken gelen o ses zincirden gelir en fazla vites aylarının tam oturmamasından.yani motorun durdugu yerde vites degiştirip boşa aldıgın zaman yapar.önemli bisey degildir.boşa almada zorlanırsan kaliteli bir motor yagı kullanmalı ve boşa alırken hafif gaz verip motoru biraz ileri dogru itmelisin.

2.o yazı vernik altında oldugu için sökersen çok pis iz bırakıyor.aynı dert bendede vardı.mahalle baskısından yıldım:queen::queen::queen: gittim bir boyacıya sadece depo için 100 tl istedi.tanıdıklar vasıtasıyla motoru komple 250 tlye boyattım fırın boyayla.bir hafta geçmeden mahallenin p.... leri 3-5 çizik yaptılar bile.
3.2 silindir oldugu için yoşimura da taksan 600rr sesi çıkmaz.bende tiger kullanıyorum.ses orjinalin 2 katı ama yüksek devirde sesi biraz bozuyor.bunun dışında egsozu degiştirmenin gözle görülür bir + sını - sini ben görmedim.yoşimura diye satılanlar zaten kartalda ercan usta diye bir kişi yapıyor.orjinal yoşi 500 $ gibi fiyatı vardı.tigeri tavsiye eerim garanti konusunda ise evet kanuninin haberi olursa garantiyi bozar.servisinle konuş durumu egsozu onlardan alıp takma sökme yani işçilik alırlarsa senden ekmek yerlerse bişey demiyorlar.çok olmadı zaten 4 vida servise giderken sök orjinali tak.

4.orjinal parçaları ben www.hyosungsource.com sitesinden aldım koreden.e-bay da bolca aksesuar mevcut.nette biraz araştırırsan birçok site bulursun.bazıları bize göndermiyor.

5tecrübe.. kültürlü bir insan olmandan dolayı birçok döküman okuyup teorik olarak bilgi edinmen çok güzel fakat sahada yeteri kadar pratik yapmazsan teorik bilgilerin pek işe yaramaz.şimdi en tehlikeli evredesin.yok yav o kadar korkulacak bişey yokmuş bak işte ne güzel yapıyorum dedigin anda kendini asfalta yapışmış bulabilirsin.(bkz ikarus sendromu)
6 tecrübe.. nacizane tavsiyem şu ana kadar hiç kaza riskiyle karşılaşmaman iyi ama çokda önemli degil önemli olan ilk kaza riskini yaşayıp bundan kazasız çıkman.bence çok yogun trafik den ziyade rahat yollarda bolca pratik yapman. aynaları kullanmaya alış ve motorun limitlerinin yarısı kadarını kullan.rodaj bitince sende biraz daha pişmiş olursun.

bana sorsan bende başlangıç için bunu al demezdim.:cat::cat:

Sevgili dostum,

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. hyosungsource.com dan 1-2 tane aksesuar sipariş ettim. Acaba gümrükte bunların takılma riski var mıdır ? 1-2 Sticker, 1-2 tane de yedek parça aldım. Hazır siparişi vermişken hepsi aradan çıksın diye.

Bir de iridium bujiler varmış sanıyorum. Bunların faydası nedir ? Alıp taksam ne değişir ?

arkadaşlar bugün sanayide bi hyo gördüm kazalı, sahibi yaptırıp satacakmış biraz inceledim motorda gv-250 yazıyor hani silindirlerin olduğu yer var ya adını bilmiyorum. Bu normal mi yoksa gv 250 motoruyla falan mı değişmiş sizinkilerde ne yazıyor?

böyle bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
Sevgili dostum,

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. hyosungsource.com dan 1-2 tane aksesuar sipariş ettim. Acaba gümrükte bunların takılma riski var mıdır ? 1-2 Sticker, 1-2 tane de yedek parça aldım. Hazır siparişi vermişken hepsi aradan çıksın diye.

Bir de iridium bujiler varmış sanıyorum. Bunların faydası nedir ? Alıp taksam ne değişir ?

selam ben geçen hafta oradan 329 tl ilk parça falan aldım.gümrükde sorun çıkmadı.150 euro nun altındaki paketlerden gümrük bedeli almıyorlar.
iridyum bujiler şehir efsanesi gib birşey oldu.bir ara bende takmıştım.hissedebilecegin bir fark olmuyor.ateşlemenin daha iyi oldugu daha uzun ömürlü oldugu yakıt tasarrufu sagladıgı falan anlatılır ama 250 cc lik bir makinada mucize beklememek gerekir.yani benim şahsi kanaatim boyle.

Selam arkadaşlar aranıza 1 ay önce yeni hyomla katıldım ve kendimi tanıtayım dedim. 2008 model hysoung 250 r aldım ve çok memnunum belkide ilk motorum olduğu için :) motor ap ayrı birşeymiş heleyardımlaşma insana unutulan değerleri hatırlatıyor. herkese kazasız yolculuklar..

Selam arkadaşlar aranıza 1 ay önce yeni hyomla katıldım ve kendimi tanıtayım dedim. 2008 model hysoung 250 r aldım ve çok memnunum belkide ilk motorum olduğu için :) motor ap ayrı birşeymiş heleyardımlaşma insana unutulan değerleri hatırlatıyor. herkese kazasız yolculuklar..

Katılıyorum. Hayırlı olsun.

hayırlısı olsun :cat:

fotoraf0044z.jpg

avcılar dan sevgilerle :) görkem-ben-barisayd

Mrb'lar HYO sakinleri motorumu dün sattım ve bende artık Hyo' lanmak istiyorum daha fazla dayanamicam :mrgreen:, ve şu linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-r-orjinal-4950-km-de-cok-temiz/detay motoru almaya karar verdim sahibi bizim buralardanmıdır bilginiz varmı ve motor hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum ne dersiniz alınırmı satılırmı ne yapalım :silent:

Vede siteden satacak arkadaşlar varsa (2008 model enjeksiyonlu) talibim bilginize saygılar sevgiler :rendeer:

Mrb'lar HYO sakinleri motorumu dün sattım ve bende artık Hyo' lanmak istiyorum daha fazla dayanamicam , ve şu linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay motoru almaya karar verdim sahibi bizim buralardanmıdır bilginiz varmı ve motor hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum ne dersiniz alınırmı satılırmı ne yapalım

evet forumdan dır kardagoto arkdasımız...

fotoraf0044z.jpg

avcılar dan sevgilerle :) görkem-ben-barisayd

az kaldı ehliyeti eleyın da o resmi dörtleriz size uyarsa tabiki :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------

selam arkadaşlar dün akşam saat 21:30 sıralarında parseller vatan bilgisayarın önünde siyah bir huyo ve gri bir farez gördüm acaba bizden birilerimi diye sorayım dedim

arkadaşlar kredinin çıkmasını bekliyorum inş. bir aksilik çıkmazsa 9-10-11 haziran bu tarih aralığında alıyorum motoru.

siyah olacak 2007 model 10 bini geçmiş kilometresi var.

herkeze merhaba arkadaşlar yakın bır zman surecı ıcınde ss motora gecmek ıstıyorum yakıttan dolayı da 250 almak ıstıyorum 250cc ler arasında goruntu olarak tam aradıgım motor gt 250r bu konu da sızden bu motorun kullanan kısıler olarak artı ve eksık yanlarını soylersenız cok sevınırım cunku ben araştırdım racıng kullanan kısılere sordugumda herkez alma dedı neden olarak da sogutması ıyı degıl yazın motoru sogutmaya yetmıyor motor sureklı redline girer krankları indirirsın dedıler sızın goruslerınızı de almak ıstıyorum son suratı nedır motorun 160 170 de motor cok zorlanıyor mu sogutması nasıl oncelıkle bu ıkı konuyu acıklar sonra kullandıgınız kadar bılgı verırsenız cok sevınırım Herkese şimdiden çok teşekkürler kazasız sürüşler herkese

arkadaşlar kredinin çıkmasını bekliyorum inş. bir aksilik çıkmazsa 9-10-11 haziran bu tarih aralığında alıyorum motoru.

siyah olacak 2007 model 10 bini geçmiş kilometresi var.

Hadi bakalım demek sonunda alıyorsun, sıfırını almamakla en iyisini yapıyorsun o para bağlanmaz bunun sıfırına, ufak tefek problemlerde çıkabilir 2. elde ama çok dert etme...

Kaça alıyorsun bu arada sahibinden sitesindenmi alıyorsun varmı link?:silent:

Hadi bakalım demek sonunda alıyorsun, sıfırını almamakla en iyisini yapıyorsun o para bağlanmaz bunun sıfırına, ufak tefek problemlerde çıkabilir 2. elde ama çok dert etme...

Kaça alıyorsun bu arada sahibinden sitesindenmi alıyorsun varmı link?:silent:

valla tulgacan sen de olmasan kimse ilgilenmiyor yazdıklarımla :p

evet sahibindenden alıyorum. 5300 tl fiyatı var bakalım. kredide bir aksilik ve motoru servise baktırmaya götürünce bir aksilik çıkmasın da artık alayım inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar