Uploaded with
ImageShack.us
deneme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
malesef ilk toplanma noktası olan avcılarda hiç resmimiz yok ancak resimde görünen nohta seymen köyü marmara ereğlisi kavşağı burda canantas arkadaşımızla buluştuk.
Avcılardan yola 5 motor yola çıktık (nightshift-tarkan/harbitürk-sinan/kilitçi ve kardeşi-mustafa ve ahmet/ samir-samir/ve dayım )
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
bu noktada canantas ile buluştuktan sonra köfteciye gaz açtık istikamet marmara ereğlisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
Uploaded with
ImageShack.us
ve işte köftecimiz ( köfteler gerçekten müthişti ) cananın dediği gibi giden bir daha gidiyor

ben gitcem o kesin
bir kaç kare de yerken
Uploaded with
ImageShack.us
göksel sanki 1 aydır yemek yememiş gibi
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
yemeklerimizi yedikten sonra istikamet çay bahçesine saolsun canan buraları çok iyi biliyor o nereye biz oraya

çay içerken bir başladık çekirdek çıtlatmaya kendimizi kaybettik. hadi kalkın gidiyoz demesek bitircez bir 3 paket daha
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
çitlerken pek zaman bulamamışım resim çekmeye onu fark ettim şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------
sıra geldi herkezi tanıtmaya
Uploaded with
ImageShack.us
samir-samir
Uploaded with
ImageShack.us
canantas- cana taş
Uploaded with
ImageShack.us
göksel
Uploaded with
ImageShack.us
kilitci mustafa (sağda)-kardeşi ahmet
Uploaded with
ImageShack.us
kankavi

- len hiç değişmemişin hala işsiz

(şaka) murat
Uploaded with
ImageShack.us
metin dayım
Uploaded with
ImageShack.us
sinan - harbitürk
Uploaded with
ImageShack.us
bendeniz nightshift-tarkan
Uploaded with
ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 ----------
kankavi kardeşimin resmi çıkmamış terkar gönderiyorum.
o da bize tüyaptan katıldu 5 iken 6 oldu. Saolsun işi gücü varken herşeyi bıraktı geldi

süpersin dostum
Uploaded with
ImageShack.us