385 dolarlik NOLAN Kask 120 dolar..İnternette Firsatlar

asm

metzeler mi michelin mi :silent: ben kararsız kaldım

Michelin'in araba lastiklerinin hamuru yumuşak oluyor ve ilk sezonda iyi bir performansın ardından sonraki sezonlarda(kışın kış lastiği taktığımızı varsayarsak) Michelin'ler çabuk eskiyor.

Michelin'in motosiklet lastikleri de aynı mıdır bilemiyorum.

Gerçi Metzeller'i de kulaktan dolma biliyorum. (hiç motosiklet lastik testi incelemedim esasında :))

Asımcım sana zahmet MICHELIN 0/90-18 lastik fiyatına bakarmısın bu siteden...harbiden çok karışık...TIRES nerde onu bile bulamıyorum...:p

Abi şöyle birşey var ama senin istediğine denk düşüyor mu tam da bilemiyorum (galiba Sport veya touringlerin ön tekeri oluyor bu)

http://www.denniskirk.com/jsp/tpl/t...e=&catId=&productId=p540989&leafCatId=&mmyId=

tamam dostum fiyat 100 tl civarında standart rakam...desen farklı olsada doğru lastik...sağol...

asm

Kargo ücreti makul olsa fiyatlar iyi fakat sırf kargo yüzünden değmez.

Michelin'in araba lastiklerinin hamuru yumuşak oluyor ve ilk sezonda iyi bir performansın ardından sonraki sezonlarda(kışın kış lastiği taktığımızı varsayarsak) Michelin'ler çabuk eskiyor.

Michelin'in motosiklet lastikleri de aynı mıdır bilemiyorum.

Gerçi Metzeller'i de kulaktan dolma biliyorum. (hiç motosiklet lastik testi incelemedim esasında :))

Abi şöyle birşey var ama senin istediğine denk düşüyor mu tam da bilemiyorum (galiba Sport veya touringlerin ön tekeri oluyor bu)

http://www.denniskirk.com/jsp/tpl/t...e=&catId=&productId=p540989&leafCatId=&mmyId=

michelin in çabuk eskidiğini bende duydum fakat scooter da lastik cok önemli kayması daha kolay olduğu için benim arkada michelin s83 var öne de michelin sm100 alıcak gibiyim

Kasklar eski tarihli diye ucuz diyosunuz, lastikler de öyle olmasın?

böylesi konular biz motorcular herzamn yardımcı olmuştur olacaktırda :) şeklinde asortik bi giriş aptıktan sonra can alıcı soruyu soruyorum :)

bilindiği gibi yurt dışından satın alınan ürün değeri 75 birim e düşürüldü ($,£...) peki aldığımız fiyata kargoyuda katmalımıyız son durum nedir bunun ilgili net bir bilgi varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gün çalıştığım gümrükte bu işlerle ilgilenen memurla konuştum.75 euroya kadar vergilendirme yapılmıyormuş. Kargo ücreti dikkate alınmıyor belki kafasına takılan arkadaş var ise.Ayrıca 75 euro ya kadar sayısı çok fazla olmamak koşulu ile 3-4 malzeme getirtilebiliyor.Fakat misal bir kask aldık 50 euro mont aldık 70 euro ikisine de ayrı ayrı fatura kestirsek bile ikisi aynı gün gümrüğe girdiğinde vergiye tabi ama 1-2 gün arayla getirtebiliyorsun. Belki birilerinizin işine yarar.

Kargo fiyatı gümrük matrahına dahildir arkadaşalr :) Başka bir topikte dediğim gibi 10 dolarlık bir ürün takılabilirken (Krom jant kapağı), 250 dolarlık mal takılmayabilir (Ön cam) Gümrüğe takılırsa ve aldığınız motor malzemesi/aksesuarı ise, motor kıyafetlerinizle gidin. Şahsi kullanımdır denilenler tutar aşsa bile gümrüksüz geçer. Ama motor kaskı aldınız takım elbise ile giderseniz, gümrüğe tabi tutabilirler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
draggy arkadaş, bizzat bu kontrolü yapan gümrükçüyle görüştüm.Kargo ücretleri 75 euro içerisinde değerlendirilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar