online olanlar gelsin yeni motorcuya destek :D!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun tam korumalı sür inşallah, kendinide, ailenide, bizide üzme:)

hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :cat:

sorması ayıp 1600 maaşın içinde mi benzin paran yoksa benzini ayrıyetten onlar karşılıyo sen sadece motorun bakımınını üstleniosun ?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbul da motor üstünde iş , Allah yardımcın olsun.

hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :cat:

sorması ayıp 1600 maaşın içinde mi benzin paran yoksa benzini ayrıyetten onlar karşılıyo sen sadece motorun bakımınını üstleniosun ?

motorun herşeyi bana ait ama zaten fazla yakmıyo onun için sorun yok cbf km başına 10 krş falan yakıyo fazla masraf tutmaz ya bahşişler yeter ztn benzin msrafına :d inş haftaya başlyrm motorda yarın veya öbr gün elmde :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

istanbulda zor da bizim bu taraflar da fazla trafik yok başakşehir içine genelde servisleri zaten saol yinde :D dşndğn için

hayırlı uğurlu olsun kardeş motorun. allah olmayanlarada kısmet etsin :) kazasız belasız sürüşler. aman virajlara yavaş gir :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saol sizlerede inşallah :) 2 ay kadar sonra bi uzun yola çıkmayı düşünüyorum aslında Gönen-kaz dağları - ayvalık - izmir motoru dinlendirmem falan gerekirmi acaba gerekirse örn kaç km de kaç dk bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :) şimdiden teşkkürler

Merak etme, zaten sen yoruldugunda motorda yorulmuş olacak.
O zaman hem kendini hem motorunu dinlendirirsin.
Zaten motorla hiç durmadan gidebileceğin yol en fazla 3 saatir.

Saolun beyler bi sorum daha olacak şimdi motor mağazada duruyo plaka ve ruhsat daha çıkmadı vekaleti dün verdim bu gün işleme koymuş ben şmdi motoru gidip alsam beni eğer polis çevirirse motoru yeni aldım evrakları bekliyorum diyerek yırtablrmiyim :D yani bi sorun olurmu 1-2 gün öyle gezmem faturasyla falan veya bi evrak verirmi bana aldığım yer yardımcı olursanız çok sevinirim !!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

yokmu yardım edecek ??? bi bilgisi olan

Saolun beyler bi sorum daha olacak şimdi motor mağazada duruyo plaka ve ruhsat daha çıkmadı vekaleti dün verdim bu gün işleme koymuş ben şmdi motoru gidip alsam beni eğer polis çevirirse motoru yeni aldım evrakları bekliyorum diyerek yırtablrmiyim :D yani bi sorun olurmu 1-2 gün öyle gezmem faturasyla falan veya bi evrak verirmi bana aldığım yer yardımcı olursanız çok sevinirim !!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------

yokmu yardım edecek ??? bi bilgisi olan

Memuruna göre değişir...Ehliyetsiz yakalansan bile,affedip gönderenide var,full artı full olsan bile,eksozun çok ses yapıyor diyip cezayı kitleyende olur...

Senin durumun ise,evraksız hiçbir araç trafiğe çıkamaz...

yani şmdi gidip motoru alsam plaka yok diye çevirseler yandım ??? ama evrak yok da motor 0 olduğu için yok yani bi takım belgeler var ama motorun 0 olduna dair

başakşehirin memuru iyidir ya :D 3 kere ehliyetsiz arabayla yakalndm burda hiç bişey demediler :D 3.sü daha dün motor ehliyetini verdim ilk baş anlamadı ama sonra anladı :D bişey demedi sadece kaybol gözüm görmesin deyip gönderdi :D bişey demezler herlade motoru alsam :D

hayırlı uğurlu olsun şimdiden :cat: ruhsatın+ehliyetin+plakan olmadan binme motora memura güvenme biterslik olur kapatırlar motoru sevincin kursağında kalır zarar edersin.

dikkate alıcam saol :D o kadar bekledik bari 1-2 gün daha bekleyelim dimi :D

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,
Bütün heyecanını yazıyı okurken hissettim sanki :)
Dikkatli ve tam korumayla sürmen dileğiyle :rendeer:

hayırlı ugurlu olsun dostum kazasız belasız surusler. Bende agustos gıbı almayı dusunuyorum inş. bende alırım rahatlarım suan mondial 150 re ile uğrasıyorum:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar