online olanlar gelsin yeni motorcuya destek :D!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle herkese hayırlı geceler bu gün honda cbf 150 aldım 0 olarak ama motor 2 gün sonra elmde olacak plaka ruhsat falan tamam olunca en sonunda hayalime kavuşuyorum ehliyette yarın elimde inş bi hafta içindede motorumla işe giriyorum :) bakalım inş kazasız belasız bi hayat sürerim :)

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Hayırlı olsun at gibi motor almışsın valla.

eyvallah saol biraz pahalıya patladı gerçi taksitle ve 0 aldığım için inş pişman olmam baya araştırdım en sağlam cbf 150 diye düşündüm inş doru düşnmüşümdür :)

Saol sizlerede inşallah :) 2 ay kadar sonra bi uzun yola çıkmayı düşünüyorum aslında Gönen-kaz dağları - ayvalık - izmir motoru dinlendirmem falan gerekirmi acaba gerekirse örn kaç km de kaç dk bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :) şimdiden teşkkürler

max 1 saat ten sonra mutlaka dinlendir motorunun saglıgı için dinlerme dk 10 dk olsun.ondan sonra bas gaza devam :) dinlendirme aralıgın 100 km de bir yap.

kirletmek ne kelime :) şeref duyarız bu arada bilgi için teşekkürler bunu unutmycam zaten 100 km de bi sigara molası versek tamamdır heralde :) bide bişey daha sorucam koruma demiri setide taktrdım diyelim motor devrildi yavaş ca giderken hasar çıkar mı acaba ?? demire rağmen =?

çıkabilir fazla güvenme :) ama çogunluk koruyavaktır yavas düşmelerde kesinlikel korur ama yüksek hızlarda neredeyse hiç işe yaramıyor diyebilirim :)

şimdi benm kuzen var ona da öğretmem lazım zaten öğrenirken hız yapamaz da kalkışta falan yatırırsa motoru bişey olurmu diye sormştum biyerlernde ffalan ezilme gibi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

bi restorantta haftaya inşlah başlycam motor benden masrafları bana ait maaş 1600 tl + bahşişler çalşma saati gndz 11 akşam 10-11 gibi sizce iyimi ?

işin maaşından ve bahşişlerden doalyı çok iyi ama dikkat et motordasın...hayırlı olsun güle güle kullan...koruma demiri çok işe yarıyor ne hızla düşersen düş işe yarıyor:cat:takmamazlık sakın yapma grenaj korumada tak...uzun yolda da sen yorulana kadar git motora bişey olmaz:)örnekleri var gezilerden ama şimdi arayıp bulamıcam:)sen dayanamazsın zaten durursun uzun yolda:cat:

Saol ya zaten sigara gibi bi illet başmda olduğndan uzun yolda dayanamam dedğin gibi dururum zaten saat başı :) bu arada bilgiler içinde teşekkürler :)

şimdi benm kuzen var ona da öğretmem lazım zaten öğrenirken hız yapamaz da kalkışta falan yatırırsa motoru bişey olurmu diye sormştum biyerlernde ffalan ezilme gibi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

bi restorantta haftaya inşlah başlycam motor benden masrafları bana ait maaş 1600 tl + bahşişler çalşma saati gndz 11 akşam 10-11 gibi sizce iyimi ?

Hangi restorant bu?

motor da işinde hayırlı olsun ama ehliyette yeni dediğin için soruyorum motosiklet tecrüben var mı ? yoksa paketçilik yapman pek de emniyetli olmaz bence. 2-3 günde öğrenilecek iş değil bu hele sipariş yetiştirme telaşındayken

Hangi restorant bu?

başakşehirde Ovalı diye biyer :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------

motor da işinde hayırlı olsun ama ehliyette yeni dediğin için soruyorum motosiklet tecrüben var mı ? yoksa paketçilik yapman pek de emniyetli olmaz bence. 2-3 günde öğrenilecek iş değil bu hele sipariş yetiştirme telaşındayken

Evet nevşehirde kaldığım zamanlarda kullanyrm en son vitesli olarak 125 kt kullnmştm zaten fazla bi fark yok küçüklükten gelen bi hastalık bendeki motor tutkusu :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun işiniz ve motosikletiniz. Eskişehir-Ayvalık arasını hiç dinlenmesiz geçiyorum Cgl125 ile ama rodaj için mola vermen iyi olur.

hayırlısı olsun sevindim adınıza heycanınız belli oluyor süperrr:) kazasız belasız inş güzel motor cbf 150 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar