- Motosikleti
- Hornet
Aman hidroliği falan salla ilk önce o durolardan kurtul kanka sen ıslak zeminde cbf kafayı fena sallıyor bu durolarla ..
Aykan abi ön bitik szaten çatlak lastik..Balonda var normalde titrio direksyon..
Arka Pony oda ayrı bi dava..Arka frene basamıyorum direk motoru dötü bi sağ sol yapıyo..
Vites düşürüyorum motor freni ondada direk kaymaya yelteniyo debrijay fren yapıyorum duruyorum..
Değiştirene kadar patlamassam iyidir vallahi
Bu arada Aykan abi sen Cbf'in tekercilerindenmişin..:cherry:
Çok meraklı olmasamda dün bi deniyem dedim..Hiç zorlanmadan kafayı dikiyo havaya fena alet..Cbr'la yapiyodum yok o yırtıyodu dötünü yinede kalkmıyodu bunun kadar..:cherry:
Tamam hacı bi ızgara küfteni yirik artık beleş...![]()
Metehan abi senin yeterki yolun düşsün bu tarafa gel..Gerisi Kolay
Abi bu arada mişlen lastiklerin ve diğer değiştirdiğin her bi parçayı güle güle kullan..
Motoru sıfırlamışsın vallhi Maşallah nazar değmesin:rendeer:
Metehan abi iyi yapmışsın lastiklerin hayırlı olsun.
Bende para biriktirebilsem çok şey düşünüyorum makinaya. Bugün egzoz taktırmak geldi aklıma. Tiger taktırmış bir ybr'nin çok hoş bir ses verdiğini duydum . Acaba diyorum bende mi taktırsam...Bir yandan lastiklerde var.
Bir önceki cbf'imde bu lastikler yüzünden kayıp yan yatmıştım . Onlarıda değiştirmek istiyorum. Pirelli mt65 düşünüyordum ama metehen abi mişlehelini öve öve bitiremeyince almışken iyisini alayım diye düşündüm. Kısmetse ilk bakımda onlarıda taktıracağım.
Daha sonra xenon far , o-ring zincir, jantları siyaha boyama , jant şeridi çekilecek .... Düşününce insanın aklına milyon tane şey geliyor ama hepsi maddiyat sonuçta..
Bugün sonunda plakam çıktı artık rahat rahat geziyorumYBR aynasıda aldım kendime . Gerçekten çok fark etti. Biraz küçük diye tereddüt ettim ama bizim orjin aynalardan çok daha yönlendirilebilir olması , bu aynaları daha performanslı hale getiriyor.
Aynalardan şikayet edenler gönül rahatlığıyla 25 lira verip ybr aynası takabilirler. Benden tam puan aldı diyebilirim.
Ahanda resimler
![]()
![]()
Muratcan Hayırlı uğurlu olsun..Motorunda aynanda güzel olmuş
Bu arada bi fotoğrafta kırmızı bi motor var Asya daha yeni sattiğim motor oda ayrı bi sexy'lik abidesiydi ya:mrgreen: