Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
Bayadır ses soluk çıkmıyordu,işler güçler maddi manevi sıkıntılar derken kışın da hafiften elveda dediği şu günlerde diyorum ki; yine yeni yeniden bir daha durmamacasına organizasyonlara artık başlayalım
MT nin güzelliği ne kadar ara verirse versin hızlı bir şekilde toparlanacak kadar büyük bir güce,kitleye sahip olması.Kısa zamanda eskisinden de kalabalık olacağımıza inancım tam.
Tabi amaç kalabalık olmaktan öte az da olsak düzgün insanlarla yola çıkmak..
Gökyüzü son göz yaşlarını döküyor şu sıralar,bu belirsiz havalar hakimken Teras Cafe nin en uygun mekan olabileceği geçti aklımdan.Bu hafta öncelerden klasik hale gelen mekanımız Teras tayız..
Bu buluşmanın ertesinde yani haftaya pazar da bir aksilik olmazsa gezi olacak,ön bilgi olarak kulak dolgunluğunuz olsun..
Buluşma Tarihi : 28 Mayıs 2010 CUMA
Buluşma Yeri : Bornova Teras Cafe
Saat : 20:00 ve sonrası..(Gece toplantı bitiminden sonra başka yere kaçarız muhtemelen,yani gece geç saate kadar sürer,toplantıya yetişemeyip geç saatte de gelmek isteyen olursa telefon edebilir bana ).
TERAS CAFE nin Krokisi
Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
4-trdavutak(ve yanındaki ağır misafir
)
5-izmirli_ua (İzmir e geri gelmene sevindim:wiinkk: Hayırlısı..)
6-washburn24 (eğer motoru o zamana kadar satmamış olursam)
7-Wallace
8-Erudite
9-coolsoul
10-KadZe
11-dynner
12-APV41
13-KaPTaNHaSaN
14-rif
15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
20-Umutus (hayati sınavı var,belki uğrayacak)
21-
22-
.
.
.
Katılmak isteyen listeye ismini eklesin..
Görüşmek üzere
Tabi amaç kalabalık olmaktan öte az da olsak düzgün insanlarla yola çıkmak..
Gökyüzü son göz yaşlarını döküyor şu sıralar,bu belirsiz havalar hakimken Teras Cafe nin en uygun mekan olabileceği geçti aklımdan.Bu hafta öncelerden klasik hale gelen mekanımız Teras tayız..
Bu buluşmanın ertesinde yani haftaya pazar da bir aksilik olmazsa gezi olacak,ön bilgi olarak kulak dolgunluğunuz olsun..
Buluşma Tarihi : 28 Mayıs 2010 CUMA
Buluşma Yeri : Bornova Teras Cafe
Saat : 20:00 ve sonrası..(Gece toplantı bitiminden sonra başka yere kaçarız muhtemelen,yani gece geç saate kadar sürer,toplantıya yetişemeyip geç saatte de gelmek isteyen olursa telefon edebilir bana ).
TERAS CAFE nin Krokisi
Katılım Listesi
1-forrap
2-Extreme_1925
3-emreduman1
4-trdavutak(ve yanındaki ağır misafir
5-izmirli_ua (İzmir e geri gelmene sevindim:wiinkk: Hayırlısı..)
6-washburn24 (eğer motoru o zamana kadar satmamış olursam)
7-Wallace
8-Erudite
9-coolsoul
10-KadZe
11-dynner
12-APV41
13-KaPTaNHaSaN
14-rif
15-Özer & RaceCat
16-speedygirl
17-csalgin
18-karmacoma
19-hızlıcesi2
20-Umutus (hayati sınavı var,belki uğrayacak)
21-
22-
.
.
.
Katılmak isteyen listeye ismini eklesin..
Görüşmek üzere
Son düzenleme: