silikon sıcakta eriyen bi madde ısı fazla olucak sorun olmasın:silent:
Neyle yapayım bilen var mıdır??
Zaferkarizma senin motor bende olsaydı çokdan dağıldıydı![]()
sen yak ustam kolay gelsin istersen üstüne dökeceğin benzini ben vereyim
arkadaşlar az önce motorumun (2007 ybr) yağını değiştirdim shell 15/50 aldım indirimdeymiş 17tl den 9.75tl ye düşmüş motordan çıkan yağ tam 1 litre çıkmadı biraz yere döküldü kutuya koydum 900 gram çıktı normalmi yoksa bi sorun varmı:silent:
vallaha 21.000 de yag yakan ybrsi olanlar düşünsün ben yakmaya razıyım hiç önemli deil. o akdar para verip 21.000 de yagıyla ugraşcam yok müşürü bozulcak yok karburotoru ayarlanmıcak. ohooo ölme essegım olme. sen onu sat ben sana on numara motor ayarlarım.değil 21.000 100.000 garanti veriyom.
100bin km titreyeceğime 20binde motor indiririm daha iyi:cat:
usta heleki o motor 21 000 de yag yakmaya basladıysa serefsızım ben o motoru yakardım ya hem 4 milyar para vercem ondan sonra bi ton şeyle
rle karşılascam gider yamahanın akfasına vurudum o motoru...
Şuan satsam 2 tane uag alırım ama ııh yok 80 kilo motoru alıp ne yapcam benBindim bir kere pocket bikelar gibi küçücük bisiklet gibi aynı koltuk desen taş gibi 2 km gitsen kıçın ağrır erken boşalma sorunlarıda yaratıyormuş
![]()
sen hiç honda cg ye binmedin galiba bnm motordan bahsetmiyorum.:queen:
20.000 de motr indirmek işmi. artı bnm motor bile min.30.000 km de yag yakar zannetmiyorum ki yaksın bile
Senin motorun ömrü zaten 30000 km![]()
sana yemin edebilirim servisteki cocugun motoru 56.000 km deydi ve ne yag yakma ne carıgı ne curugu vardı.(cocuk servisinde calısıyordu ve orjinaldi motor)