erkin çanta bağlama yerini yamultmuşmusun banamı ole geliyor
yok wolky kamera çekme pozisyonundan öyle görünüyordur
erkin çanta bağlama yerini yamultmuşmusun banamı ole geliyor
Demek ki , bugün yarın yeni modellerin duyurusu yapılacak.
Ellerindeki tüm eski modelleri bu şekilde eritip , bayilere de yeni modelleri gönderecekler demektir.
Burada Uğur firması , cinlik yapıp yedek parçadan yana sıkıntıya sokmaz ise , piyasada bol bol ZC görürüz.
Şunu belirtmek isterimki 150lik bir scooter heleki Mondial hiçbir zaman ne modifiyesi yaparsanız yapın 90dan yukarı çıkmaz.Kendimizi kandırmayalım.Ya ibre yanlış gösteriyordur yada kişi sallıyordur.Mondialin ibreleri hep fazla gösteriyor.O yüzden 130 yaptım diyen arkadaş yanılmasın belki yokuş aşağı 100 yapar.
ilk aldığımda yokuş aşağı 110 görmüştümşuan o kadar kurcalamama rağmen 95 nadiren 100 ötesi yok
![]()
Zaten max o kadar yaparsın ama genelde km saatleri 10km fazla gösterir.
Merhaba arkadaşlar foruma yenı katıldım herkeze selamlar olsun 3 gun once ılk motorumu aldımmondial zc150
![]()
bana tavsıyelerınız neler, kımı bu başlık altında alınması gereken ,kımıde alınmaması gereken bır motor dedıler,,bır ıyı bır kotu yorumlar yapılmıştı,hepsını okudum:d ama gozumu karattım aldım :d
hatta rodajı a bıle dıkkat etmıyorum:d daha 10 km deyken 110 km duz yolda gordu, su anda 227 km de.
ilk depom ıle (18 ytl benzın ıle) 190 km gıttı, yolda kaldım hatta
su anda 2 ncı depomu kullanıyorumbakalım 2 ncı depo ıle kac km gıdecek
yerı geldı anı hızlanmalar yerı geldı 2 kişi bındık . bakalım bu mondial zc 150 gercekten bu kullanım kosullarında nekadar dayanıcak, ??
dıkkat ettıgım noktalar: motoru asla bozuk yolda veya tumseklı yolda kullanmıyorum! sıfıra yakın kaymak asfalt yani.
her yuz km de yag kontrolu yapıcam..
18 ytl lık benzın ıle 190 km gıtmesı bence cok ıyı bı deger![]()