Merhabalar.. Ben Meslek Lisesi elektronik (güvenlik sistemler üzerine) çıkışlıyım ve okulun vermiş olduğu 'teknisyen' belgem var. Isparta Süleyman Demirel Üni. de meslek yüksekokulundayım.. Ondan önceleri yazları müzisyenlik yaparak ve gitar dersleri vererek para biriktiriyordum. Artık elektronikten az çok anladığımı düşünüyorum ve daha ilerisinin de bana hitap etmeyeceğini..
Şimdi önerinize ihtiyacım var. Zaten teknisyen konumundayım, sizce tekniker olmak için 1 sene daha bu zulme katlanmalı mıyım? Benim hayalim okulu bırakıp hayatıma müzikle devam etmek, bir yandan da açıköğretim.. Siz ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim.
hocam bende müzikle uğraşıyodum çok düşündük napalım edelim diye ama grubtan ayrılıp bosna herseğe geldim okumak için bir kaç profesynl arkadsm var albüm davulları kaydediyor bir çok ünlü insanla çalmış adam herşeyini sattı bizle birlikte studyoda sabahlıyodu..... artık gerisini sen düşün..malesef bu günün şartlarında müzikle bir bireyin geçinmesi zor ki hele bide aile geçindiriceğini düşün. ben bosna hersekte uluslarası ilişkiler okuyorum (davulcu) gitaristlerden biri siyaset bilimi diğer ekonomi (mezun oluyolar bu sene) bass gitarist pisikolojiden mezun vokal endistri müh. klavye işletme.... sonuç bu... bir sene dediğin nedir ki göz açıp kapatıncaya kadar geçiyor neticede üniversite müziğe engel değil müziği okurkende icra edebilirsin memurluk değil ki bu :cat: ama bir iş sahibi olursan ilerde müziği daha iyi icra edersin ekonomik durumun ve müziğe bakış açın nedir bilmiyorum mazur gör fakat iyi bi maaşın olmadan gidip kendine bi parkır fly yada fender amerikan strat yada esp alexi (hangi tarzı istiyosan) alamassın neticede 2000 doların üstünde bunlar... amfilere hiç değinmiyorum... sermayesiz hiç birşeyin olmuycağı gibi müzik de olmuyor... öğrenciyim bırak istediğim davulu almayı twin pedalı bile alamadım............ çok doluyum bu konuda yazıp daha fazla kimsenin kafasını şişirmiyim... ama sana okulunu bırakma sonra çok pişman olursun diyorum.... vayyy be adam ne çalıyo dediğin Türkiyede sayısız albüme imza atmış insanların şarkılarının sololarını kaydeden veya davullarını kaydeden insanların saati 40 tl ye ders verdiğini görünce insanın içi sızlıyor!!!!!!! geçim derdi yüzünden olması içini sızlatan şey.... iyi düşün anı değil geleceğini iyi düşün....müzik diplomaya gereksinim duymaz ama malesef ekipmanlar duyuyor.... para para para...