- Konu Yazar
2008 mayıs ayında ''hayalim gerçek oldu yunusların amiriyim'' mesajından sonra neler geldi başıma neler
kazalar,soruşturmalar,tayinler 2 yılda gerek başarı nedeni ile gerekse mecburi değişiklik nedeni ile(kazalar) en çok tayin gören amir ben olmuşumdur herhalde. e tabi polis memurlarının yanında yetmıyormuş gibi 8 yıl polis akademisi okumuş ve göreve başlamış olan emniyet teşkilatının (kendim hariç) güzide amirlerinin de askerlik hizmetininn mecburi olması dolayısıyla 2009 aralık 2010 mayıs(3 gun sonra teskere) askerlik hizmetini tamamladım. 3 gün sonra İstanbul a dönüyorum ve haziranın ilk günü de görevimin başında oluyorum Allah ın izniyle. Motosiklet camiasına ve motosiklet e olan aşkımı geçmişte yazılarımı okuyanlar bilirler. döndüğümde de aynı birimde başlamak büyük lütuf olacak benim için her nekadar kimilerine saçma gelse de motosiklet aşkını içinde barındıranlar bunu gayet iyi bilirler. geldiğimde vakit bulduğum bir zamanda etkili bir organizasyon yapmayı planlıyorum,hem polis-vatandaş yakınlaşması adına bizleri anlayabilmeniz adına hem de motosiklet dayanışmasıının ne kadar farklı altkültür gruplarını bir araya getirdiğine hep birlikte şahitlik etmek adına. Bu heyecanımı ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. şu anda halen askerim hatta şu an çarşı iznindeyim
yarın yazılarınızı takip edebileceğim saygılarımla