Akrabalarımı Sevmiyorum!

Şimdi bilgisayar başındayken , kapı çalındı , birsürü dayı , teyze göründü kapıda...:pr: :pr: :pr:

Yaw benim veya ana - babamın arkadaşları bile bana daha samimi görünüyor.Akrabanın
(teyze - hala - amca - dayı ve onların çocukları) hayatımda hiç sevmediğim insanlar ketegorisine giriyor !!

Neden ; bana maddi zararları oluyo , manevi zarar desen her gelişlerinde bişeyleri eleştrip gidiyolar.

Aileme :: yok senin çocuk hızlı araba kullanıyo , yok başkasının motoruyla geziyo , bilmediği arabayı neden
kullanmaya kalkışıyo , zaten amcam bana 10 yaşımdayken yaptığı muamelenin aynısını yapıyo ,
her seferinde ona benim 11 yıl daha geliştiğimi söyledikçe , daha hala olmadık tavsiyelerde bulunuyolar...

{Yoldan geçerken dikkat at , trafiğe dikkat et , gece geç saatlerde gezme...}

Halbuki onların bana ; az alkol kullan , alkollu araba kullanma , bilmediğin kızlarla beraber olma gibi ,
daha medeni tavsiyelerde bulunmaları lazım , işte ben bu yüzden akraba dışındaki aile dostlarımı daha çok seviyorum....

Her seferinde Eğitim ŞART diyoruz ama , kim anlıyor....

Ben biliyorum şu anda aramızda ; hala - amca - dayı - teyzeler var.Aman gözünüzü sevem , yeğenlerinize
iyi davranın , kendinize küfür ettirmeyin , emin olun ki , onlar sizin arkanızdan , iyi veya kötü , mutlaka konuşuyolar...

Saygılar...:) :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıkma canını motordan düşsen (Allah göstermesin) hastaneye ilk önce onlar koşar.

O nasihat meselesine gelince, amaç birşey olursa ben uyarmıştım diyerek vicdan azabından kurtulma yöntemi

:mrgreen: Gelmezler...

Dedem vefat ettiğinde , cenazede ; torunu olarak sadece kardeşim ve ben vardık...

Belki gelirler , ama o zaten onların borcu , ben de giderim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senin akrabalar ilginçmiş.

Çat kapı misafirliğe geliyorlar ama cenazeye, hastaneye gelmiyorlar:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
la al bi beyzbol sopası yar kafalarını :queen: :queen: olsun bitsin işte.
Cinnet Geçiren Genç Bütün Akrabalarını Doğradı...tatatammmmmm.
flash flash flash...
Eskişehirde bütün akrabalarını,sizlere bir sürprizim var diyerek eve kapatan volkan isimli genç benzin döküp evi yaktı.sonra da motoruna binip kaçtı.En son California kıyılarında görülen...bıdı bıdı bıdı

Motosikleti
Su Motoru
Amcam, dayım, teyzem ve yeğenlerim yok :( keşke olsalardı ...

ayet meali:Yüce Allah(cc) çirkin işleri kötülüğü fenalığı yasaklar , akrabaya yardımı iyiliği dürüstlüğü emreder ; O düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor..

maddi zararları oluyo diyosun ya işin içinde suiastimal yoksa o zaten boynunun borcu
ben memleketimden ayrı yaşıyorum inan akrabların eksikliğini yaşıyorum

kızlarla birlikte olmak medeniyet diilki ''bilmediğin kızlarla birlikte olma'' uyarısı medeniice olsun aynı şey alkol almak ve alkollu araç kullanmak içinde geçerli

Abi , ben biliyom neyin suistimal olup olmadığını , onların niyetlerini , amaçlarını...

Düşündüm taşındım , evet onların niyeti bozuk.....

Yaklaşılmaması gereken insanlar. TEHLİKELİ TÜR.

yaş 5: benim babam herşeyi bilir

yaş 15: benim babam birçok şeyi bilir

yaş 25: benim babam bişeyler bilir.

yaş 35: benim babambişeyler bildiğini sanır.

yaş 45: benim babam hiçbirşey bilmez

yaş 55: babam haklıymış yaaaaaa.....

yaş 5: benim babam herşeyi bilir

yaş 15: benim babam birçok şeyi bilir

yaş 25: benim babam bişeyler bilir.

yaş 35: benim babambişeyler bildiğini sanır.

yaş 45: benim babam hiçbirşey bilmez

yaş 55: babam haklıymış yaaaaaa.....

Hocam bu çok güzelmiş tuttum bunu volkan biz senle bacanak falan olmayalım sonra akraba olunca sen benide sevmezsin

YA evet bazan akrabalar veya yakın çewre çileden çıkarıyor insanı.Ama büyüklerimize saygı ve dinimizin bize gösterdiği yol doğrultusunda sabır göstermemiz gerek.Nasıl olsa gelip gidiyorlar birlikte yaşamıyorsun.O zaman sabır gösterip saygılı olmak en iyisi sanki askerde gibi düşün hane komutanlara ne yapsa bişi yapamazsınya o hesap.
Zaten hepimiz bu dünyada misafiriz daha sonra yaptıklarımızla yargılanıcaz.
Sen iyi ol herşey yoluna girer

yaa ertuğrulun mesajlarını görün ce içim garip oldu neden hortlatırsınız bu mesaajları anlamam :pale: :pale: :salut: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar