:rendeer: canım ya çok saolun ama gittiğim yol normailde hiç tehlikeli olmayan bu tip şeyleri hiç yaşamaıdığım herzaman kullandığım yoldu ama olacağı varmış... Daha dikkatli olcaz demekki :rendeer:derya geçmiş olsun,
köprüye ben önce girdiğim için seni sıkıştıranları görmedim yoksa fena olurdu, sen levent sapağından ayrıldıktan sonra yaşadığın talihsiz kazaya üzüldüm (en kötü kazan böyle olsun)
hava bir daha dün akşamki gibi kötü olduğunda sana söz eşim ile sana eve kadar eskortluk yapacağım.
Evet yazın gelmesi insanları çoşturmuş sanırım. Zaten dün ortalık bi garipti perşembe günü olmasına rağmen insanlar cumartesi edasıyla kendilerini dışarı atmışlardıÇok geçmiş olsun arkadaşım,sana bir şey olmaması sevindirici,yaz geldi maganda sezonu açıldı,kış ayında motor kullanmak bence daha rahat,sadece soğukla mücadele var,ama yaz aylarında hem sıcak hem maganda biraz ağır geliyor insana ve isyan ettiriyor,eşim sırf bu magandalar yüzünden motor kullanmak istemiyor ne kadar ısrar etsemde artçılığa devam diyor,Allah korumuş seni tekrar geçmiş olsun kazasız günler dilerim.
Yok yok ben kuruyorum odun ekibini.
Varmı ekibe dahil olmak isteyenler...?
Kuzen ninja edasıya sırtından çıkardığın haydarı görür gibiyim :queen:Ben varim. Motorize oduncular))