sen gelme pılavları bıtırırsın sonra nemelazım

ben gordugum her motorluya soyluyorum canakkaleye gıdıyoruz gelmek ısteyen herkes gelebılır dıye ama bızım ne ıcın gıttıgımız hakkında hıc bı fıkrım yok sadece yol yapıcaz falan dıyorum ozcan acıkla bakem neler yapıcaz nerde mola vercez dımı ama
İki kaşık pilav ile, iki yudum ayrana gidiyoz abi daha ne olsun.Ne yapcez, nerde mola yapcez Çarşamba günü toplantıda konuştuk biz Fatih'le :queen:
Tekrar hatırlatayım.
Pazar sabah saat 07:00' da İzmir yolu üzeri Mintex'te (Görükle'yi geçince sağda) Buluşup yola çıkıyoruz. Tam 100 km. sonra Bandırma çıkışında çay ve kötü alışkanlık molası yapçez. Sonra geriye kalan 100 km. lik mesafede deniz kıyılarından, ovalardan geçip Çan'a varıcez. Karşılama ekibi bizi alıp masaj yapıcek ova ova. Sonra babamın tutmuş olduğu balıkları ızgaraya atıp pilav saatine kadar sizlere ön ziyafet çekeceğim. (Son cümle sayesinde Mesut bile gelebilir :queen:

:queen

Sonra Pilav ve oradaki etkinliklere katılıp dinlendikten sonra aynı güzergahtan geri dönüş yapçez.
Yolumuzunu %90 lık kısmı çift şerit ve temiz asfalt olacak. Bandırma yolu düzlüğünde radar ekibi bizi bekliyor olacak

(inşallah eniştem de orada olur

)
max hızımız en yavaş motorun max hızıdır. (Atacan arada bi motoru rahatlatıp ilerde bizi bekler artık :mrgreen

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------
geliyorum inşaallah bir aksilik çıkmazsa
Hayırlı uğurlu olsun Enes. İstediğin gibi bi şeye sahip olmana sevindim. Cumartesi Gel de ıslatalım motoru :bounce:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
Geç kalıpta tek başına gelmeyesin Enes :queen: