3 CBF 150 ve Dipsiz Göl Maceraları...

mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beni:mrgreen:eek:rda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme:pr::)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hmm anlaşıldı bu yaz Çınarcığa gitmek farz oldu :) Köftelerde gözüm kalmadı değil he Metehandro :mrgreen:

manzara harika ve ekip süper...Keyifli bir gezi olmuş,Allah keyfinizi daim etsin...
Kazasız belasız sürüşler...

herşey süperdi inan...ekip canavar...hepsi benim gibi apaçi...deli dolu çocuklar...amin...

mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beni:mrgreen:eek:rda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme:pr::)

makro denemesiydi o aslında...bu uğurda bir çift gö zgitmiş çok mu...makroya taktım hacı...Erdi sattı makinayı bize kaldı piyasa...:cherry:

Hmm anlaşıldı bu yaz Çınarcığa gitmek farz oldu :) Köftelerde gözüm kalmadı değil he Metehandro :mrgreen:

İyi olur Yeşimcan...Valla duyum geldi...evde köfte yapmayı beceremiyomuşun ...:queen: en azından Pınar hazır köfte alıp denesen ya apla...:cherry::p

her gün yomırta yomırta nereye gader dimi ama...off zamane hatunlarııı offf....:mrgreen:

Son düzenleme:
İyi olur Yeşimcan...Valla duyum geldi...evde köfte yapmayı beceremiyomuşun ...:queen: en azından Pınar hazır köfte alıp denesen ya apla...:cherry::p

her gün yomırta yomırta nereye gader dimi ama...off zamane hatunlarııı offf....:mrgreen:

O duyumu göndereni göstert hele :mrgreen:

10 point :mrgreen:keyifli bi gezi abi tekeriniz düz bassın, bakarken bile keyif aldım.::cherry:

Vay vay vayyy.Bu negüzel bir gezi böyle...ellerinize motorlarınıza sağlık,sahiden çok güzel bir gezi olmuş...

Mete abi,senin arkacan siyahamı boyanmış yoksa yağ lekesinden siyahmı olmuş..

en doğal halleriniz kanka...zoom severim beni macroyla girerim özele tüzele uçana kaçana...:p

O duyumu göndereni göstert hele :mrgreen:

Valla iç istihbirit...gaynağı açıklarsam deşifre olur...:p gaynağını açıklayan bizden değildir...:rendeer:

10 point :mrgreen:keyifli bi gezi abi tekeriniz düz bassın, bakarken bile keyif aldım.::cherry:

teker düzde hacı bu ekip yakında tekere başlar...3 apaçi bir araya gelirse sonları Ortopedi ve Travmatoloji :cherry:

Vay vay vayyy.Bu negüzel bir gezi böyle...ellerinize motorlarınıza sağlık,sahiden çok güzel bir gezi olmuş...

Mete abi,senin arkacan siyahamı boyanmış yoksa yağ lekesinden siyahmı olmuş..

toz topraktan siyah olmuş valla kanka...:p doğal siyah yani...aydan aya yıkanında makina normaldir...:pale:

aga bu yer cok güzelmiş ilk fırsatta cumartesiden gidip o gece orada kalmak lazım..

Heryerde provokasyon ollmuyor ama böyle Metehandrooo :mrgreen:

Elinize sağlık güzel fotoğraflar. Sayenizde motor alınca gezilcek yerleri listeliyorum.

afiyet bal şeker olsun beyler. bu ne güzel gezi ama insanın aklı köftelerde kalıyor ya:) çok keyifle izledim ve okudum. daha güzel gezileriniz olur insallah

Elinize sağlık güzel fotoğraflar. Sayenizde motor alınca gezilcek yerleri listeliyorum.

yaz evladım...:p

1.Çınarcık..Teşvikiye köyü..sonrası yayla..
2.Kumbağdan Uçmakdere ve Şarköye kadar giden körfez ...
3.Armutludan sonra İznik..:p
4.Düzce yaylaları şelaleri...(herkes bilmez buraları)
5.Sapanca...
6.Bolu...
7.Bursa Uludağ...
8.Karaburun terkos kuzeybatı İstanbul...
9.Tüm Trakya özellikle Kıyıköy sahil bandı...:rendeer:

afiyet bal şeker olsun beyler. bu ne güzel gezi ama insanın aklı köftelerde kalıyor ya:) çok keyifle izledim ve okudum. daha güzel gezileriniz olur insallah

amin biraderin...sen kaç leveldesin sürüş tekniğinde...:p

maşallah maşallah bebeler geziyo beya :p

bu tarafa ne zaman geliyonuz onu söyleyin siz..

bebemi...neremiz bebe lan...hepimiz eşşek kadar olduk...senid ealıcaz merak etme...sensiz Uçmakdere bize haramdır...:cat:

bende bi an için kendimi özel hissetmiştim :p

ilişkimizi böyle forum ortamında mı yaşıycaz...:queen: biraz gizli kalsın yazma artık lütfen...:p

Ben bilmem beyim bilir, cevabını da vermiş sana bana laf söylemek düşmez artık :queen:

hani nerde vermiş...akşam kimbilir körili mörili mezeler vs nasıl gözlerini kamaştırdım adamceğizin...ah siz kadınlar...:pr::)

hani nerde vermiş...akşam kimbilir körili mörili mezeler vs nasıl gözlerini kamaştırdım adamceğizin...ah siz kadınlar...:pr::)

Bizim topikte nerdee ::miiz:: Onun gözleri hep kamaşık köriye möriye gerek yok ki :mrgreen: Hem ailevi konularımızı lütfen bu ortamlara taşımayalım bir gün sen de gel bizle gezmelere, yemelere, içmelere muhabbetti koyulaştırırız o vakit :)

amin biraderin...sen kaç leveldesin sürüş tekniğinde...

Birinci ve ikinci levellerde bir yerlerdeyim:))))
ama keyif olarak son level:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar