mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beni:mrgreen
rda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme
r:
manzara harika ve ekip süper...Keyifli bir gezi olmuş,Allah keyfinizi daim etsin...
Kazasız belasız sürüşler...
mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beni:mrgreenrda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme
r:
![]()
Hmm anlaşıldı bu yaz Çınarcığa gitmek farz olduKöftelerde gözüm kalmadı değil he Metehandro :mrgreen:
İyi olur Yeşimcan...Valla duyum geldi...evde köfte yapmayı beceremiyomuşun ...:queen: en azından Pınar hazır köfte alıp denesen ya apla...:cherry:
her gün yomırta yomırta nereye gader dimi ama...off zamane hatunlarııı offf....:mrgreen:
mete abi gözlüklü resmi neden koydun rezil ettin beni:mrgreenrda gözlerimi kapatmasam flaşı çakıyodun gözüme
r:
![]()
O duyumu göndereni göstert hele :mrgreen:
10 point :mrgreen:keyifli bi gezi abi tekeriniz düz bassın, bakarken bile keyif aldım.::cherry:
Vay vay vayyy.Bu negüzel bir gezi böyle...ellerinize motorlarınıza sağlık,sahiden çok güzel bir gezi olmuş...
Mete abi,senin arkacan siyahamı boyanmış yoksa yağ lekesinden siyahmı olmuş..
Mete abi sana bir WÜRTH lazım,çok iyi işe yarıyor:mrgreen:
Heryerde provokasyon ollmuyor ama böyle Metehandrooo :mrgreen:
kapı açık derken zaten otomatik sensörlü...herkese açık yani...![]()
nolduu gardını indirdim aşağı dimi...böyle kuzu gibi uslu çocuk olursun..:bounce::cherry:
Elinize sağlık güzel fotoğraflar. Sayenizde motor alınca gezilcek yerleri listeliyorum.
afiyet bal şeker olsun beyler. bu ne güzel gezi ama insanın aklı köftelerde kalıyor yaçok keyifle izledim ve okudum. daha güzel gezileriniz olur insallah
maşallah maşallah bebeler geziyo beya
bu tarafa ne zaman geliyonuz onu söyleyin siz..
bende bi an için kendimi özel hissetmiştim![]()
Ben bilmem beyim bilir, cevabını da vermiş sana bana laf söylemek düşmez artık :queen:
hani nerde vermiş...akşam kimbilir körili mörili mezeler vs nasıl gözlerini kamaştırdım adamceğizin...ah siz kadınlar...r:
![]()