@osmaniyeli
exo 400 200tl ye çok güzel ve hesaplıymış bu kaskı bi yere not alayım ilerde lazım olur saol![]()
@beykurt bende ehliyet konusunda kararsızım şimdi alsam daha motor alamayacağımdan iyice heycan yapcam motor isteği artıcak ama alamıyıcam napcam bilmiyorum
@funkyboys
herkez kardeş forumda:rendeer:
arkadaşlar dün gece benim motorun kontağını zorlamış bir hırsız şiş yada çivi gibi birşey sokmaya çalışmış kontağa dağıtmış şu anda kontak çalışıyor ama sadece kontağa değiştirsem benzin kapağa koltuk altı bağajı değiştirmesem kaça patlar bana bir bilgisi olan varmı.
sağol halil gidip yarın bir gösteririm hayırlısı olmazsa sıfır kontak alsam o kaça patlar acaba çok uçuk birşeydir biliyorumama yinede merak ediyorum
Halil, internet sitesinde gözükmüyor ama vizör motomaxta satılıyor. Ben kdv dahil 69 liraya siyah vizör aldım.güzel kask olarak scorpion exo 400 ve exo 700 var. exo 700 kevlar malzemeden. vizörleri canada malı çizilmeye karşı oldukça dayanıklıymış. ama vizörü Türkiyede yok ve yurtdışında bile 70 dolar artı kargo
acaba ne malı bu scoripionlar
dostum bu yazının cbr 125 kullanıcıları bilgi paylaşım bölümünde ne işi var.ayrıca polis misin ? çevirme oldu da bizim mi haberimiz yok? amacın ne anlamadım? arkadaşlar kusura bakmayın ama uzun zamandır bu siteye takılıyorum son zamanlarda forum kurallarından bi haber yazılar yazıyorsunuz...bilgi içermeyen teknik konularla alakası olmayan şeyler yazmayın forum kurallarını okumanızı öneririm.samimi söylüyorum eskiden öyle konualr tartışırdık ki burada adeta motorumuzu yeni almışcasına hayretlere düşerdik. son zamanlarda motor alıcam alır gibiyim alsam mı almasam mı alsam nasıl olur gibi kimseye pek faydası olmayan konular işleniyor.lütfen motor hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum azcık emek sarf edip geçmiş yazıları okuyup ondan sonra akıllarına takılan şeyleri sorsunlar...herkese bol güneşli sorunsuz kazasız 10000 devir civarında sürüşler..
İyi akşamlar beyler
Halil, internet sitesinde gözükmüyor ama vizör motomaxta satılıyor. Ben kdv dahil 69 liraya siyah vizör aldım.
Scorpion amerikan malı ama kasklar çinde üretiliyor sanırım. http://www.scorpionusa.com/
Buğu yapmayan vizör ise Kanada üretimi.
Exo-400 kullanıyorum detaylı bilgi için aşağıdaki topiğe bakabilirsiniz:
Scorpion EXO-400 Sonic Kask İncelemesi
çok iyi haber. nasıl senin kask . memnun musun . çizilme varmı vizörde
İyi akşamlar beyler
Halil, internet sitesinde gözükmüyor ama vizör motomaxta satılıyor. Ben kdv dahil 69 liraya siyah vizör aldım.
Scorpion amerikan malı ama kasklar çinde üretiliyor sanırım. http://www.scorpionusa.com/
Buğu yapmayan vizör ise Kanada üretimi.
Exo-400 kullanıyorum detaylı bilgi için aşağıdaki topiğe bakabilirsiniz:
Scorpion EXO-400 Sonic Kask İncelemesi
internet sitesinde gözükmüyor ama vizör motomaxta satılıyor. Ben kdv dahil 69 liraya siyah vizör aldım.![]()
ben neden göremiyorum ya vizörleri motomaxdeale: