olmaz mı abim kralı var:rendeer:Sevgili İso&Cengiz; yeni işiniz hayırlı ve uğurlu olur inşallah.
Boğaz enfeksiyonu geçer geçmez desteğe geliriz :cat
Jimmy Joker'da Johnnie Walker bulunurmu![]()
herkeşe iyi akşamlar,efferim ula iso ve çenkis sizdende bu beklenirdi zati,
bana uyar denemekten bişey kaybetmeyiz sonuçta çamlıktada cıgara ve bira içiyorum ordada içerim 2 şirketten 1 cepten:mrgreen: mesela
muzocum sen bişey eksik söylemişsin evlere limuzin servisiniz varmı diyecektin unutmuşsun,oto parkı netcen yazındamı arabayla gelcen yoksa herkeş motırıyla gelirken gerçi sen nargile içiyorsun,çarşambaları benim top kaseyi sana verim nargilenin yanına mangalı da koyabilirsin hani köz lazım olcek ya canlı canlı yaparsın:mrgreen:
Uzun bir suskunlugun ardından herkeşlere selamlar…
Herkezin tanıdıgı namı diyar efendi isomuz artık ziyapaşa Jimmy joker kafenin işletmesini almış bulunmaktadır...beraberce kardeş kardeş çalışmaya çalışırken adana mt olarak bütün degerli motordaşlarımızı mekanımıza bekliyoruz ve çarşamba toplantılarımızı açıkca söylemekden gocunmayarakbiz gençlere destek amaçlı ziya paşa Jimmy joker de yapmanızı öneriyorum…Çarşamba, cuma ,cumartesi günleri canlı müzigimizle,zengin içecek ve yemek menümüzle ve siz degerli dostlarımıza yapabilecegimiz en iyi fiyat indirimleriyle iso ve ben kapıya çıkmış kollarımızı sonuna kadar açmış ağabeylerimizi ve ablalarımızı davet ederken desteklerinizi esirgemeyeceginiz düşüncesiyle hepinizi seviyoruz…:rendeer:
Herkeze Merhabalar;
Vallahiii 1000. sayfa olmadan yakaladım bi selam vereym artık dedim ama sizde diyceksiniz ki 989 olana kadar nerdeydinÇok haklısınız iş güç koşturmaca kurstu hafta sonu ist.du derken günler geçti durdu bi seneyi aşkındır görüşemedik, hepinizi çok özledim. En kısa zamnda görüşmek üzere planlı bi gezinize katılacağım 2 teker olmasada 4 teker'le
![]()
Kalın sağlıcakla Herkeze selam sevgi))
Yoğunluktan dolayı giremedim özür...
Tüm dost ve sevdiklerimizi bekleriz,iyi dilekleriniz için çok çok çok teeşekkür ederim...::))
herkese günaydınlar.
kanka doğum günün kutlu olsun, yeni motorunda hayırlı olsun.
darısı bana
buarada akşam çukurova üniversitesi bahar şenliklerinde Volkan Konak konseri var,giriş 10 tl. gitmek isteyenlar ailesiyle yada arkadaşlarıyla çok güzel vakit geçirebilir,konserler herkese açık. ayrıca cuma günü Mustafa Ceceli ve cumartesi Duman konseri var.konserlerin yapıldığı alan üniversitenn içinde deil hemen dışarıdaki fath terim spor salonunun olduğu yerde,zaten kalabalığı görmemeniz mümkün deil. bilginize sunulur. :wiinkk:
Sıcak bir İzmir sabahı eşliğinde Adana'ya MT dostlarına günaydın. İso ve Cengiz kardeşlerim yeni işiniz hayırlı olsun. Mekanın ön cephesi eğri duruyor yalnız. Doğrultma ne zaman? Cengiz "eve servis var, biz yaparız" demiş... Cengizim İzmir'den alış, gece sonu İzmir'e bırakış zorlayacak seni artık ama olsun kardeşim. Sen bi tanesin... Hepinizi özledim. Yazın Çanakkale planının gerçekleşmesini dört gözle bekliyorum...