Baba Bana Motor Al ! Kampanyası. :)

Facebook üzerinde kurduğumuz bir grubun adı bu.

Dün akşam arkadaşlarla muhabbet ederken motor almadan önce ailelerimizle ne kadar cebelleştiğimize geldi laf. ( Ki birimizin babası hala Dragstar'ını sattırabileceğini düşünüyor ve evet hala bastırıyor. :) )

Konuşurken " Abi baba beni okula gönder gibi bir şey olsa ne güzel olur..." falan dedik ve ne duruyoruz gibilerinden bir bakış geldi herkesten.

Facebook üzerinde bir grup kurduk. " Baba Bana Motor Al " Grubu. Buyrun ilginizi çekerse ya da hala ailenizle cebelleşiyorsanız belki birbirimize bir faydamız dokunur. Çünkü vaktiyle MT de okuduğum bir iki cevabı montelediğimde babamın kaçacak yeri kalmamıştı. :)

Herkese selamlar...

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=116921085006019

bir arada arkadaşın biri "baba beni okuldan al yaş 28"yazıyordu:mrgreen:

Facebook üzerinde kurduğumuz bir grubun adı bu.

Dün akşam arkadaşlarla muhabbet ederken motor almadan önce ailelerimizle ne kadar cebelleştiğimize geldi laf. ( Ki birimizin babası hala Dragstar'ını sattırabileceğini düşünüyor ve evet hala bastırıyor. :) )

Konuşurken " Abi baba beni okula gönder gibi bir şey olsa ne güzel olur..." falan dedik ve ne duruyoruz gibilerinden bir bakış geldi herkesten.

Facebook üzerinde bir grup kurduk. " Baba Bana Motor Al " Grubu. Buyrun ilginizi çekerse ya da hala ailenizle cebelleşiyorsanız belki birbirimize bir faydamız dokunur. Çünkü vaktiyle MT de okuduğum bir iki cevabı montelediğimde babamın kaçacak yeri kalmamıştı. :)

Herkese selamlar...

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=116921085006019

daha onceden okudugun bir iki cevabi hayrina paylasirsan, bana da cok makbule gecer :cat: ama benim derdim anneyle, farkli mi olur ki acaba :silent:

daha onceden okudugun bir iki cevabi hayrina paylasirsan, bana da cok makbule gecer :cat: ama benim derdim anneyle, farkli mi olur ki acaba :silent:

Ya hiç hatırlamıyorum ama içimden pis pis sırıtmıştım karşılık gelmeyince.

Zaten babam eski motorculardanmış da benim haberim yokmuş. Sonradan öğrendim parçaladığı Truimph'ı. :) Meğer amacı küçük cc olmasıymış.

Ben baya abartmıştım işi ama. Bütün gün şarkı sözlerini değiştirerek içine motor sokumuş hallerini falan söylüyordum evde.

Bir de en etkili olan şeylerden biri herhalde hepinize gelen onun yerine araba alalım tepkisine karşılık bir haftasonu babam arabadayken normal kullanımımı gerçekleştirmemdi. O günden beri arabayı vermiyorlar. İlk tepki "Biz sana motor alalım en azından onu adam gibi kullanıyorsun." olmuştu.

Tabi püf nokta bundan önce bilinçaltına bu çocuk motoru düzgün kullanıyor bir şey olmasından korkuyor mantığını yerleştirmekte. :wiinkk: :wiinkk:

HADİ AMA DAHA ÇOK ÜYE BEKLİYORUZ SAYFAYA ! Birlik olalım, karşı çıkılan herkesi motorcu yapalım. :)

Bu kadar mı bütün destek? Başlık güncel, hadi bir kaç binlere ulaşalım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar