[Kütahya - MT]

Merhaba Hemşehrilerim.
Bende yeni Beat aldım ve inşallah bundan sonra beraberiz. Görüşürüz...

bitmezmi ANLIMIZIN akıyla izmirde motorları göre göre bitirdik :mrgreen:

şu muayeneyıde yaptırayımda benım kara eşşeği ..

Son düzenleme:
Selamunaleyküm hemşehrilerim,bundan sonra kısmetse aranızda bende varım,gezi ve etkinliklerden haberdar olmak isterim,ben buralardayım,sağlıcakla kalın.

hayati,motorun çok güzel,pırıl pırıl görünüyor,hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Aleykümselam hoşgeldin:rendeer: buralardasında nerdesin?:silent: daha doğrusu sanalda buradasında reelde nerdesin:p:silent:? Motorun genelde çılgın milyoncunun önündemi duruyor?

Aleykümselam hoşgeldin:rendeer: buralardasında nerdesin?:silent: daha doğrusu sanalda buradasında reelde nerdesin:p:silent:? Motorun genelde çılgın milyoncunun önündemi duruyor?

Hoşgördük hocam sağolasın:rendeer:.Yok hayır çılgın milyoncunun önündeki motor benim değil.Valla hocam ben Meydandayım,bazı haftasonları aktiviteler yapıyorum,yani hem sanalda hemde realde aktifim=)gelişmelerden haberdar olmak isterim.:)

O zaman bi ara Tren garına yada dükkana (DoyDoy Burger) gelinde tanışalım:rendeer:

İnşallah hocam,motorcu hemşehrilerimde tanışmayı çok isterim:).Aslında yeni üyelerin gelmesi vesilesi ile bir toplantı yapılsa, hiç fena olmaz.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 ----------

kütahya CUMHURİYET MAHALLESİ

MERHABA HEMSERILERIM TANISALIM KISA ZAMANDA

Merhaba kardeş hoşgeldin:rendeer:,sende yenisin sanırsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar