Köpeklerle ilgili bir kazamı anlatmak isterim . Biraz tirajikomik gibi gözükse de çok ciddi sonuçlanabilirdi....
Bazen öyle kazalar olurki aradan belli bir zaman geçince kahkahayla gülebiliyoruz.
Yanılmıyorsam 95 yılı bahar aylarından biriydi. O zaman Mz motosikletim vardı.Göle balık avlamak için hazırlanmış keyifle yola çıkmıştım. Evden henüz 500 m. uzaklaşmışken biraz ileride irili ufaklı bir sürü köpek(tam mevsimi) toplantı!!! halindeydi. Neyse bulaşmayayım hız yapıp uzaklaşayım deyip bastım gaza.Ama köpeklerden biri tam sol önümden bana yetişti ve o hızla köpeğe çarptım. Olay burada başlıyor

sanki çizgi film aksiyonu gibi).Çarpmanın şiddetiyle köpek yerden 3-4 metre havalandı. Tabi bende motosiklete veda edip olanca hızla havalandım .İnanılmaz gibi ama köpekle havada karşılaştık.
Neyseki lisedeyken jimnastik takımında akrobatlık yaptığım için o kısa süreler içerisinde ve can havliyle havada parande atıp (nasıl yaptığımı hala düşünürüm),yarı popom yarı ayaklarım üzerine düştüm.Halamın oğlu da bahçeden olayları görmüş koşarak geldi.Külüstür MZ yol kenarındaki çalılıklara girmiş bir şeycikte olmamıştı.Şaşkınlıkla ve biraz da korkuyla birbirimize baktık ve başladık gülmeye.
Yıllar geçti hatırladıkça hala gülerim. Köpeğin topallayarak ve havlayarak şakınlıkla kaçması da ayrı bir komediydi..