[Denizli - MT]

Merhabalar ben Denizli'den 50cc.lik resimdeki Classic tip motorlardan arıyorum.:) Marka ve firma gözetmeksizin temiz motoru olanlara talibim. Resimdeki tip 50cc.liklerle ilgilenmekteyim. Görüşmek isteyenler özelden mesaj atabilirler veya burdanda konuya cevap yazabilirler..

Hocam markası nedir bu motosikletin onu da belirtseydin ben çıkartamadım fotodan, çinlilerde de var böyle vespavari motorlar eski model bi scooter da olabilir bu

yok hocam eski model değil, bir kaç marka buldum ben,
Baotian BT49QT-11
Çelik Motor Nostalji 50
Avcar Motor Elegance50
Skygo Nemo BT49QT
gibi gibi..:)
Ancak bana Denizli'de satan bi yer lazım, yada temiz 2.el satan bir arakdaşımız..

Denizli İl Temsilcisi
yok hocam eski model değil, bir kaç marka buldum ben,
Baotian BT49QT-11
Çelik Motor Nostalji 50
Avcar Motor Elegance50
Skygo Nemo BT49QT
gibi gibi..:)
Ancak bana Denizli'de satan bi yer lazım, yada temiz 2.el satan bir arakdaşımız..

hocam o aradılarından zor bulabilirsin ama zafer motor var ona deki ben fly 50 yhada today 50 istiyorum de o sana yardımcı olur tabi tercihim today:wiinkk:

hocam o aradılarından zor bulabilirsin ama zafer motor var ona deki ben fly 50 yhada today 50 istiyorum de o sana yardımcı olur tabi tercihim today:wiinkk:

hocam bu fly 50 dediğin nasıl bişey ki? markası ne tam olarak fly mı:)? kusurabakma pek bilgim yok motorlar hakkında, ilk motorum olucak. Birde Zafer Motor nerede tam olarak?

Slm arkadaşlar ben mustafa mt ye üye olalı 1 hafta oldu burada ufak bir araştırma yaptım.Kısmetse benim scooterı satıp yerine cruıser tarzı motor almak istiyorum.Sizden ricam denizlide imkanlar sınırlı mesela bir tane suzuki vl 250 bulamadım veya yamaha dragstar mecburen ya kanuni tıger bakacağım veya hyosung gv 250.Hoş zaten sitede yorum bırakan arkadaşlar yeni başlayacağım için bunların yeterli buldular sizde denizlide bu tarz motor bulursanız bana haber verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden tşk ederim.

hadi denizli mt üyeleri 23 nisan toplantı var ona göre gelmek isteyen haber versin

Motosikleti
BWS 100
burdayızda;
hayırdır 23 nisanda ne toplantısı var yani nerede kimler toplanıyor?
::):silent:

arkdaslar bunları grup msnsnden kararlastırsak daha guzel olmazmı??şimdi yazdık buraya ama net bişey cıkmadı herkes ögrenemıyo bu sekılde.burda bısey kararlastırna kadar o gun gelıyo zaten.grup msnsnde kararlastırıp burda duyurmamız gerekır dıe dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar