[Adana - MT]

Yapma Muzaffer kardeşim,
Sen demedinmi, adaşım olmadan boğazımdan pasta falan geçmez.
Allah ömür verirse seneye 2 pasta keseriz diye.:cherry:

Öyle dedim değilmi :silent:yaşlılığıma ver, neyse seneye artık muzaffer beyi de çağırırız pastalar ondan kesmesi benden küçük bir parti yaparız :mrgreen:

Yusuf bey yeni haberim oldu doğum gününü kutlar . Sağlıklı ,huzurlu ,kazasız.mutlu yıllar temenni ederim.seneye pastanız benden.

slm arkadaşlar bu gezi nereden başlayacak nerede bitecek istikamet hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk

selam arkadaşlar:)
yusuf abi doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sağlık ve huzurla:rendeer:
abi 28 e mi gidrin, 29 mu:silent:

sevgili adana mt nin cömert,anlayışlı,iyilik sever dostarım ve arkadaşlarım.. 06/05/2010... tarihinde yeni yaşıma gireceğim:salut:bu tarihi gözönünde bulundurarak bana süpriz yapacağınıza eminim:cat:buhafta hem gezimizide hemide bu özel günümüzde beni yalnız bırakmıyacağınız gibi süpriz hediyelerimide alacak karaktere ve olgunluğu düşünecek yaşa ve kişiliğe sahip oldugunuzdan hiç şüphem yok. zaten bunun aksini düşünen kuşum aydın olsun:queen:yalnız bu gezi proğramına adana il SORUMLUSU değerli mütevazi,yardımsever iyilik abidesi sevgili BORA kardeşim benden bir pastayı esirgemiyecektir..:salut: lütfen herkes şanına,şöhretine,adabına,örf ve adetlerine göre hediye getirmesini özellikle rica ederim:bounce:önemli not...lütfen çiçek ve değersiz hediye getirmeyin:cat:getiren olursa malumunuz DOST ACI söyler fakat gerçeği konuşur:bounce:tüm adana mt organize olup katılımın çok olması temennisiyle derim(motorlu motorsuz tüm site davetime katılması temennisiyle:queen:

Son düzenleme:
Muzaffer abi yukarıdaki yazıyı arzuhalciyemi yazdırdın :silent:

Senden imlası bu kadar düzgün yazıyı ilk defa okuyorum :cat:

yusuf abi ismimiz gibi Doğum günümüzde aynı sanırım :) bende 1 mayıs 1982 doğumluyum ::160:: Bende iyiki doğmuşum :queen:

selam arkadaşlar:)
yusuf abi doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sağlık ve huzurla:rendeer:
abi 28 e mi gidrin, 29 mu:silent:

Sağolasın Gürsel kardeşim,
İkiside bana uyar, 28 - 29 ömrün en güzel yılları nede olsa:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------

yusuf abi ismimiz gibi Doğum günümüzde aynı sanırım :) bende 1 mayıs 1982 doğumluyum ::160:: Bende iyiki doğmuşum :queen:

Sevgili Yusuf,
Sanada hayırlı nice seneler, benim 2 Mayıs ama olsun en azından doğum yılımız tutyor.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

sevgili adana mt nin cömert,anlayışlı,iyilik sever dostarım ve arkadaşlarım.. 06/05/2010... tarihinde yeni yaşıma gireceğim:salut:bu tarihi gözönünde bulundurarak bana süpriz yapacağınıza eminim:cat:buhafta hem gezimizide hemide bu özel günümüzde beni yalnız bırakmıyacağınız gibi süpriz hediyelerimide alacak karaktere ve olgunluğu düşünecek yaşa ve kişiliğe sahip oldugunuzdan hiç şüphem yok. zaten bunun aksini düşünen kuşum aydın olsun:queen:yalnız bu gezi proğramına adana il SORUMLUSU değerli mütevazi,yardımsever iyilik abidesi sevgili BORA kardeşim benden bir pastayı esirgemiyecektir..:salut: lütfen herkes şanına,şöhretine,adabına,örf ve adetlerine göre hediye getirmesini özellikle rica ederim:bounce:önemli not...lütfen çiçek ve değersiz hediye getirmeyin:cat:getiren olursa malumunuz DOST ACI söyler fakat gerçeği konuşur:bounce:tüm adana mt organize olup katılımın çok olması temennisiyle derim(motorlu motorsuz tüm site davetime katılması temennisiyle:queen:

Canım abim,
Katılmayı çok isterdim ama yarın sabah Erzurum'a uçuyorum. Bu saatden sonra hediye alacak fırsatda yok. Neyse artık seneye telafi ederiz. Sağlıklı , mutlu nice seneler diliyorum.:rendeer:

Muzaffer abi yukarıdaki yazıyı arzuhalciyemi yazdırdın :silent:

Senden imlası bu kadar düzgün yazıyı ilk defa okuyorum :cat:

zaferim teğesüfffff ederim.yazılarımı genelde kafam iyiyken yazıyordum ondandır:bounce:bu yazımı yazarken evimde alkol kalmamış ondan dolayı özene,bözene yazdım:pr:iltifatın için teşekkürler:cat:işşallah hediyeni alırkende aynı iltifatı hakadeceğin kanağatindeyim canimmmmmmm:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

YUSUFUMMMMMM sana zahmet gittiğin yedende hediyemi alıp asaletini herzamanki gibi göstereceğini umuyor sana hayırlı seyahatler dileyrummmmmm:rendeer:

iyi akşamlar sevgili dostlar.

yusuf abicim doğüm günün kutlu olsun. ::wish::

gürsel abi senlede motorlarımız aynı abi :bounce: :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:37 ----------

grnt1181.jpg

grnt1180.jpg

Motorumu aldım :) Kuyruklar düzelsin artık :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar