arkadaşlar araba kulllanıyorum kendime arabam yok,ancak motosiklet almaya karar verdim en fazla 3,500 olacak.
vitessizler hakkında bilgi almak istiyorum.
ybr125 ve cbf 150 dediler, ancak abimler bana motora sahip olamayacağmı o güce sahip olmadığmı söylüyorlar.
çok iyi araba kullanıyorum+ gerçekten hızlı süren bir bayanım.
ancak motor konusunda kaza yapma olanağının çok yüksek olduğunu söylüyorlar
Topiği sonuna kadar okuyamadım ama direkt olarak soruna cevap vermek istiyorum. Sana PM'de de mesaj attım. Bana göre en iyi başlangıç motoru, sonrasında ne kullanmak istiyorsan iste, YBR 125 ya da CBF 150.
Bu iki motor ortalama motorlar. Oturuş ve ayak pozisyonları ortada. Sonrasında başka bir klasmanda motora geçmek için idealler....
Motor kazaları olayına gelince. Bu konuda bazı istatistikler var. Motor kazalarının sonuçlarının daha ciddi olduğu doğru. Bir motor kazasında ölme ihtimali, bir otomobil kazasının 30 katı. Ancak işin bir de diğer yüzü var.
Motor üzerinde kaza yapma ihtimali, motosiklet sürücüsünün eğitimli ve motosikletin teknik hiçbir sorununun olmaması durumunda, otomobile göre 24 kat daha az. Bir otomobilin ölümcül kaza yapabileceği birçok pozisyondan, bir motosiklet sürücüsü rahatlıkla kurtulabilir. Eğitim ve konsrantrasyon, panik davranış yönetimi.. Anahtar kelimeler bunlar.
Kazmalığıma ver, bu başlığı okuyana kadar senin bir kadın olduğunun farkında değildim
Bir kadın olarak motosiklet kullanman konusunda hiçbir engel yok. Bu engelleri en azından bu aşamada yaşamayacağını söyleyebilirim. Güçlü bir vücuda sahip olmak, motorda bazı kolaylıklar getirir. Park halinde ayağın kaydığında aniden yere yaklaşaın motoru kurtarmak gibi. Ama işin çoğunluğu güçle alakalı değildir. Daha geçen hafta sonu, uzun yolda, BMW F650 kullanan bir kadınla karşılaştım. Yazın da, yurt dışında bir Harley Davidson Sportster kullanan bir kadın gidiyordu önümden.
Sonuç olarak, yapabilirsin. Bu aşamada sıkıntı çekmezsin. İleri de istersen ağır bir motor kullanabilirsin. Ağır motor sadece bazı durumlarda hayatını işkence haline getirir ama bu işkenceyi çekmeye varsan, ağır motor da kullanırsın.