[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,kimsecikler yok kuzuların sessizliği var ortamda

vay gürselim sana ve ailene en güzel akşamlar

adanalı, Yusuf Ziya+, Barbudos+, azgurbuz+

gökhancığım,belki görmüşsündür,10 temmuz adana hareketli ve 2. gece izmir konaklamalı,çanakkale gezisi planlıyoruz.zaten izmirde görüşürüz ama eğer vakit olarak uygun olursanız sizi de çanakkale gezisinde,aramızda görmek istiyoruz.ne dersin ayarlayabilirmisin iznini?

Gelmez miyim. :)) Sabırsızlıkla bekliyorum. Size İzmir'de ev sahipliği yapayım. Boyoz, kumru, söğüş vs... yedireyim...

Gelmez miyim. :)) Sabırsızlıkla bekliyorum. Size İzmir'de ev sahipliği yapayım. Boyoz, kumru, söğüş vs... yedireyim...

doktorummmmm ben direk yanındayım:cat:ben geziden çok senin misafirin olmayı vede seninle hasret gidermeyi tercih ettim.... birhaftalığına izmirdeyim.:cherry:diğer menfaaççı arkadaşlarımla çanakkaleye gitmemeye tercih ediyorummm:queen:sırf seninle olacağım canımmmm:salut:ya doktorum aklıma gelmişken sizin orda meşhur kallan balığı olan şu gözde balık lokantasınada gidermiyiz acepppppp:bounce:şimdiden bana göstermiş olduğun misafirperverlik için teşekkürlerimi sunarım:rendeer::rendeer:

günaydın adana mt günaydın bora abi bugün erkenciyiz:mrgreen:ne yazıkki 2 cilikle yetinecem artık

Adana İl Temsilcisi
sana da günaydın,ben kalkalı 1 saat oldu.yani zafer hariç kimse beni geçemez :queen:

Günaydın Millet

Cuma günü yağan yağmurdan sonra bu havalara aldanmayacağım artık ...

Günaydın. Bugün hava çok güzel. Uzun bir yolculuk yapamasakta öğleden sonra biryerde toplanıp muhabbet edelimmi? Ç.Ü. Kampüsündeki Cafe mesela Kahve içeriz :cherry:

Arkadaslar gezi anonsu yapan olmadi...!:cherry:
Hava raporunda ( incirlik ussunun) iiyiydi

Günaydın,

Bu sabah hava çok güzel. Bizde Mersin pınarbaşı/eyvanlıda balık yiyelim dedik, gelmek isteyen arkadaşlar saat 10:00 da MOLA da hazır kıta beklesin :mrgreen: en geç saat 10:30 da hareket :cat:

Son düzenleme:
öğlen sonu saat 14.30 da Adana'da olmam lazım. Kısa rut önerisi olan varsa yarım saat içinde katılırım.
Herkese hayırlı pazarlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 ----------

Günaydın,

Bu sabah hava çok güzel. Bizde Mersin pınarbaşı/eyvanlıda balık yiyelim dedik, gelmek isteyen arkadaşlar saat 10:00 da MOLA da hazır kıta beklesin :mrgreen: en geç saat 10:30 da hareket :cat:

Balıklar sendense saat 10.00da orda olayım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar