Merhaba arkadaşlar benim bir adet Zongshen zs-125 krosum var. Arkadaşımın yakın zamanda motorumla kaza yapması sonucu motorumun grenajları kırıldı. Ben de bu motorun muadili olan motorları satan firmalardan parça almak için bir çok kez bayi/servislerine başvurdum. Yuki,Ramzey,Lifan gibi markaların internette belirttikleri yedek parça kataloglarından listeler yapıp bayilerine sormama, hatta içinde 20 kalem parça adı bulunan listeleri bizzat distribütörlere fakslamama rağmen;
"Abi valla o parçaların hiç biri bizde yok sezonun sonundayız o yüzden yok parça" (Daha sezon yeni başlamıyor mu? diye sorduğumda da "Abi parça gelme sezonunun sonu o yüzden yok" dedi

)
"Abi bizde parça katalogu yok Konya'da Özerdemler Motor var internetten araştırın onda parça da vardır parça listesi de"
gibi dialoglarla karşılaştım. Hatta Ramzey'in hem bayisi, hem servisi, hem de yedek parça yetkili bayisi olan bi yerden de
"Bizde sadece elimizde olan motorların parçası var sipariş de veremeyiz" gibi saçma sapan bir cevap aldim. Sonuç olarak şu an distribütörlerden umudu kesmiş durumdayım. (Firma ismi kullanmakta da hiç bir sakınca görmüyorum bir tek Ramzey'in müşteri hizmetleri benimle insan gibi konuştu onda da bana parça verecek bayi bulamadım)
Evet arkadaşlar okudugunuz gibi sinirlenmiş durumdayım ve motoru bu halde gördükçe içim acıyor malesef..
Sizlere sormak istediğim; acaba bu yukarda saydığım markalar haricinde bana bu motora uygun parça verebilecek bir firma var mıdır bildiğiniz? Veya elinde bu motora uygun grenajı olan var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
Ek olarak: Asya AS200 GY nin grenajları bu motora uyar mı?